Maailman komein mies: Iskin naisia homobaareista

Hollywood-näyttelijä Hugh Jackman otti kaiken hyödyn irti väärästä huhusta. Maailman komeimmaksi mieheksi valittu näyttelijä pääsi helposti sänkyyn naisten kanssa, kun häntä luultiin homoksi.

Huhut Jackmanin homoudesta saivat siivet, kun mies näytteli Broadwaylla homoa viihdetaitelijaa, Peter Allenia. Music Television kysyi häneltä, mitkä huhut hänestä ovat kaikista virheellisimpiä.

– Homo, homo ja homo, Jackman napautti.

Mies myönsi menneisyydestään Australiassa, että hän kävi kaverinsa kanssa iskemässä naisia homoklubeilta.

– Minun ei ehkä pitäisi sanoa tätä, mutta 19-vuotiaana kävimme tanssipaikoissa, joissa oli 80 prosenttia homomiehiä, 18 prosenttia tyttöjä, jotka olivat kyllästyneet olemaan heteromiesten iskettävinä ja sitten korppikotkat, kuten minä ja ystäväni, näyttelijä paljastaa.

– Emme menneet paikalle ennen klo 2:ta yöllä. Sen jälkeen tytöt olivat jo niin kännissä ja toivoivat, etteivät olisi homomiesten ympäröimiä. Olin kamala, iilimato, korppikotka! Mies muistelee.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja