Mainos

Maailman kallein vodkapullo varastettiin näyttelystä – löytyi myöhemmin rakennustyömaalta tyhjänä

Maailman kallein, kullalla päällystetty vodkapullo varastettiin aiemmin tällä viikolla Tanskassa. BBC kertoo nyt, että pullo on viimein löytynyt - ja vieläpä ehjänä - ainoastaan sen sisältö eli vodka puuttuu.

BBC:n mukaan pullossa kalleinta on itse pullo, sillä kullan lisäksi pullon korkki on koristeltu timanteilla. Pullon on arvioitu olevan arvoltaan jopa noin 1,3 miljoonaa dollaria eli runsaat miljoona euroa.

CCTV julkaisi aiemmin tällä viikolla kuvan, jossa tunkeilija tarttuu pulloon vodkanäyttelyssä. Pullo löytyi myöhemmin läheiseltä rakennustyömaalta tyhjänä. Löytäjä on työmaalla työskentelevä rakennusmies. Arvokas pullo oli täysin kunnossa.

– Emme tiedä, mitä pullon sisällölle on tapahtunut, mutta pullo on täysin ehjä, kertoo Tanskan poliisin tiedottaja Riad Tooba AFP-uutistoimistolle.

Vodkapullo oli somistanut tanskalaisen baarinomistajan vodkanäyttelyä jo jonkin aikaa. Näyttelyssä on omistajan mukaan 1200 pulloa, mutta vain tämä pullo vietiin. Omistaja Brian Ingberg oli kerännyt baariinsa maailman suurimmaksi väittämänsä vodkanäyttelyn, johon pullollinen latvialaislähtöisen Dartz Motor Companyn kallista vodkaa oli saatu lainaksi puoli vuotta sitten. Kalliissa pullossa on myös kuva ensimmäisestä yhtiön valmistamasta ralliautosta.

– Pullon löytyminen on fantastinen uutinen, iloitsee Ingberg.

Ingberg kertoo, että hän aikoo täyttää pullon samalla vodkalla ja laittaa pullon takaisin näytille. Ingbergin mukaan hänellä on samaista vodkaa varastossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.