Maagisen passin Kaapo Kakon A-maajoukkueuran avausmaaliin tarjoillut Leijonat-hyökkääjä suitsuttaa nuorukaista: "Toivottavasti hän on jatkossakin liekeissä"

Jääkiekon MM-kisojen pistepörssiä viidellä maalillaan johtava 18-vuotias Kaapo Kakko on ollut hurjassa iskussa ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan. Kakon A-maajoukkueuran avausmaalin syöttänyt Toni Rajala suitsuttaa nuorukaista.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Jatkuuko Kaapo Kakko -show?
Yhdysvallat-Suomi 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​​​​​​​​

Kakko iski turnauksen ensimmäisessä ottelussa avausmaalin Kanadaa vastaan. Rajala tarjoili upean syötön osumaan. 

– Toivottavasti Kaapo on jatkossakin liekeissä. Hänellä on mahtavat kädet ja hän pystyy suojaamaan kiekkoa todella hyvin. Hänellä on iso kroppa ja taitoa valtavasti sekä erinomainen laukaus, Rajala sanoo.

– Muiden jätkien tulee nostaa tasoaan tekemällä maaleja, Rajala toteaa.

Pronssia alle 18-vuotiaiden MM-tasolla voittanut Rajala kertoo, että Leijonien itseluottamus on kohdillaan joukkueen kokemattomuudesta huolimatta.

– Se on selvää, että meillä on melkoisen kokematon joukkue. Onnistuimme kuitenkin voittamaan kisojen alla Venäjän ja Tshekin. Se antoi meille paljon itseluottamusta. Silloin viimeistään tiesimme, että voimme voittaa minkä tahansa joukkueen, Rajala kertoo.

Leijonat kohtaa maanantaina turnauksensa kolmannessa ottelussa Yhdysvallat. Ottelu käynnistyy kello 17.15. Ennakkostudio käynnistyy C More Sport 1:llä kello 16.30. Ottelua voit seurata C More Sport 1 ja MTV3 -kanavilla sekä cmore.fi -suoratoistopalvelussa.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi 

Alla olevalla videolla Kakon avausosuma Kanadaa vastaan.


Lue myös:

    Uusimmat