Kylian Mbappé latasi halventavaa tekstiä tähtipelaajalle – lyönti kasvoihin sai suunniltaan

Kylian Mbappé ei sulattanut Robert Lewandowskin huitaisua, joka sai nenänsä murtaneen ranskalaistähden kiroamaan vastustajalleen tiistain EM-ottelussa.

Mbappé ja Lewandowski onnistuivat kumpikin maalinteossa, kun Ranska ja Puola pelasivat 1–1-tasapelin EM-kisojen viimeisellä lohkokierroksella tiistaina.

Tasainen ottelu leimahti kuitenkin hetkellisesti liekkeihin kolme minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Lewandowski löi Mbappéa vahingossa kasvoihin.

Huitaisu osui herkkään paikkaan, sillä kasvomaskia kantava Mbappé mursi nenänsä aiemmin näissä kisoissa.

Kun peli pysäytettiin 25-vuotiaan voinnin tarkastamiseksi, lähetti Mbappé Lewandowskille pari valittua sanaa TV-kameroiden kuvatessa.

– Senkin huoranpenikka! Mbappé kirosi medialähteiden mukaan tilanteen jälkeen ja osoitti Lewandowskin suuntaan.

Lämmin halaus tähtihyökkääjien välillä ottelun jälkeen taisi kuitenkin osoittaa, ettei vahingosta aiheutunut sen isompaa draamaa.

Lewandowski ja Mbappé kohtaavat toisensa seuraavan kerran todennäköisesti Espanjan kentillä, kun puolalaisen edustama Barcelona ja Mbappén tuleva seura Real Madrid mittelevät toisiaan vastaan El Clasicossa.

Ranska etenee EM-kisojen neljännesvälieriin lohkokakkosen tontilta, kun taas Puolan joukkue suuntaa kesälomille jäätyään D-lohkon viimeiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat