Luonteenpiirteet tulevat vahvasti esiin kentällä

Pirjo Laitisen mukaan golfin parissa näkee nopeasti pelikavereiden todelliset luonteet. Jotkut pelaavat tosissaan, rystyset valkoisina, kun taas toiset ottavat pelin rennosti ja pitävät enimmäkseen hauskaa.

"Pystyn sanomaan ensimmäisten väylien jälkeen, minkälaisia ihmisiä on mukana", Laitila kertoo.

Golfkentillä ei tulistumisilta vältytä, sillä Laitilan ja Malisen kokemusten perusteella etenkin miehet unohtavat aika ajoin huumorin ja ymmärtäväisyyden viheriön ulkopuolelle. Laitinen muistelee, että kerran eräs espanjalaisherra poltti kunnolla päreensä, kun Laitisen mukana ollut naisgolffari oli liian hidas pelaaja.

"Golf-matkoilla panin aina kilpailunhaluiset miehet samaan ryhmään. Saivat sitten keskenään pelata tosissaan", Malinen kertoo.

"Naiset olivat erottamisesta mielissään"

Muutenkin Malinen sekoitti golf-matkalaisten pakkoja, sillä avajaispäivästä lähtien pariskunnat pelasivat eri ryhmissä. Etenkin joillekin miehille oli kova paikka joutua vaimostaan erilleen.

"Naiset olivat erottamisesta mielissään. Jotkut pelasivat jopa paremmin, kun he eivät olleet samassa porukassa oman miehen kanssa," Laitila selittää.

Kaikenlaisia golffareita nähnyt kaksikko on huomannut, että joskus mies saattaa neuvoa liikaakin naisen pelitaktiikkaa.

"Jokaisella on oma tapa lyödä. Naisilla muodot vaikuttavat lyöntitekniikkaan. Ei pitäisi opettaa toiselle ihmiselle sitä omaa lyöntitekniikkaa vaan löytää jokaiselle se paras oma tyyli", Laitinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja