Luonnonkaunis Armi Toivanen panostaa meikissään sielukkaisiin silmiin

"Kyllä on mukava, kaunis ja fiksun oloinen nainen!" ylistetään keskustelupalstoilla. Putous-tähti Armi Toivanen on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin rempseällä huumorillaan, riemastuttavalla tilannetajullaan ja erityisen hurmaavalla olemuksellaan. Toivasen luonnonläheinen olemus ja intensiivinen katse syntyvät yksinkertaisella, mutta huolitellulla meikillä.

Vuoden sketsihahmon tittelistä kisaava Putous-tähti ja näyttelijä Armi Toivainen, 32, on ihastuttanut television katsojia omaperäisenä ja riemukkaana näyttelijänä. Toivasen eheä look, sielukkaat kasvot ja huoliteltu silmämeikki ovat nostattaneet ylistävää keskustelua naisen kauneudesta.

Punaiset huulet ja vaalea iho – kuin Lumikki

Toivasen ulkonäöstä hiipii mieleen Grimmin veljesten satu Lumikista: lapseton kuningatar toivoi tytärtä, jonka "iho olisi valkea kuin lumi, huulet punaiset kuin veri ja hiukset mustat kuin eebenpuu".

Erilaisissa juhlagaaloissa edustanut Toivanen on panostanut usein meikissään punaisiin huuliin, joka tuo kokonaislookin hetkessä juhlavuutta.

Vaaleahipiäinen Toivainen suosii ehostuksessaan näyttäviä, intensiivisiä silmiä sekä vaaleaa meikkipohjaa. Silmämeikin kulmakivinä toimivat kauniisti kaartuvat ripset sekä musta ohuen ohut silmärajaus, jolloin Toivasen siniset silmät pääsevät näyttävästi esille. Myös Toivasen tarkasti muotoillut kulmakarvat kehystävät kauniisti näyttelijän kasvoja.

Toivanen ei pelkää edustaa hennommalla meikillä. Toivasen arkilookin kulmakivinä ovat vaaleat huulet ja juhlatilaisuuksissa näyttelijä sipaisee punaista tai fuksiaa huuliinsa.

Lue myös:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat