Luomukasviskeitto

  • 2 pss kuivattuja luomukeittojuureksia
  • 12 dl vettä
  • 2-2 1/2 luomukasvisliemikuutiota
  • 3 dl luomukuohukermaa tai maitoa
  • 1 rkl luomuperunajauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1 tl luomumustapippuria

Pehmennä keittojuureksia vedessä noin 20 minuuttia. Kiehauta kasvisliemessä 10-15 minuuttia. Sekoita jauhot kermaan tai maitoon. Lisää seos kattilaan ja anna kiehua vielä 5-10 minuuttia. Mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla.

Keitto maistuu myös kastikkeena esim. pihvien ja perunoiden seuralaisena.

Vinkki:

Voit lisätä 0,5 dl luomuriisiä keittoon, jos haluat siitä ruokaisampaa. Lisää ne keittoon pakkauksessa ilmoitetun kypsymisajan mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat