Mainos

Lukijat: Vajaat marjalaatikot yleisiä – usein puolet marjoista myös mätiä

MTV3 Uutisten lukijoiden kokemusten mukaan vajaat tai alipainoiset marjalaatikot eivät ole mitenkään harvinaisia.

Facebookissa levisi alkuviikosta kuva Keravan Prismasta, jossa viiden kilon mansikkalaatikko painoikin alle neljä kiloa.

MTV3 Uutisten Facebook-keskustelussa monella muullakin oli tullut vajaita marjalaatikoita vastaan.

"Aika yleistä on, että 5 kg:n laatikossa on vain 4 kg marjoja. Selityksenä laatikkoon mahtuu 5 kg maksimissaan, mutta siinä voi olla miten vähän tahansa. Hinta ilmoitetaan laatikkohintana ei kilohintana. "

"Kerran oli herukoita laatikon painon edestä pois eli lähes puolikiloa! Kyllä pitäis aina punnita mitä ostaa, joku muuten vie välistä ja paljon kaikki yhteenlaskettuna, inhimillisyys loppuu siihen kun mitä useampi laatikko on alijäämää."

"Se vaan on kummallista tapahtui virhe kuin virhe, niin ei koskaan se ole niin päin, että asiakas jäisi voitolle."

Monella oli huonoja kokemuksia myös laatikoissa olevien marjojen laadusta.

"Jyväskylässäkin myydään marjalaatikot vajaina. Käskimme punnita ja yli kilo puuttui. Myyjä sitten lisäsi pari kauhaa, mutta ei punninnut enää. Kuittiakaan ei saatu. Ja tosiasiassa laatikosta saimme n. 2 l marjoja, loput olivat mätiä. "

"Markettien ovilla illalla tarjouksella myytävät viiden kilon laatikot sisältävät 2-3 kiloa mätiä tai homeisia marjoja."

"Sain lahjaksi mansikkarasian pari päivää sitten jossa marjat olivat vetisiä ja osa pilaantuneitakin ja mukana oli myös kadehdittavan pitkä kihara hius...myös ulkomaalaisia vadelmia myyty kotimaisena tänä kesänä mummollemme. Ennen juhannusta ja juhannuksen jälkeen mansikoissa 2 rasian kimppatarjous, juhannuksena teksti peitetty tussilla. Suoraan sanottuna, suomalais-amerikkalaisen perheen äitinä kaipaan Yhdysvaltoihin, joissa ympäri vuoden saatavilla edullista marjaa ja hedelmää mistä tahansa kaupasta. Pilaantuneita et löydä mistään."

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.