Lukijat Nokian paluusta: "Nokian puhelin puhtaalla Androidilla, menestys on taattu!"

Nokian paluu tavaramerkkinä matkapuhelinmarkkinoille on herättänyt MTV Uutisten lukijoissa sekä toiveikkuutta että turhautumista.

Osalla lukijoista on jo toiveita Nokian puhelimille. Moni MTV Uutisten sivuilla sekä Facebookissa asiaa kommentoinut sanoo odottavansa Nokian puhelimia, sillä ”on ollut hieman orpo olo näiden muiden merkkien kanssa”.

”Mul on ihan hyvä 10 vuotta vanha nokia, toimii kuin tauti.”

”Toivottavasti tekevät myös sellaisia luureja, jota vanhempikin väki tajuaa.”

”Kunpa saisivat akun virran kestämään vaikkapa viikon normikäytöllä, sitten voisi siirtyä jälleen nokkoseen”

”Nokia on vieläkin tunnettu "tuhoutumattomuudestaan" ja meemeistään, joten Nokialla on varmasti parempi jalansija kilpailulle kuin jollakin tuntemattomalla kiinalaisella puhelimella.

"Jos Nokia osaa vetää oikeista naruista markkinoinnissa, niin Nokia voi menestyäkin.”

MTV:n nettikysymykseen vastanneista 70 prosenttia olisi valmis ostamaan Nokia-puhelimen Android-käyttöjärjestelmällä. Kysymykseen on vastannut iltakymmeneen mennessä yli 6000 lukijaa.

”Kyllä! Nokian puhelin PUHTAALLA Androidilla, muistikorttipaikalla ja vaihdettavalla akulla niin menestys on taattu.”

Yhtiön tekemät virheet ja varsinkin yhteistyö Microsoftin kanssa saavat lukijoiden näppäimistöt laulamaan:

”Toivottavasti ovat oppineet vanhoista 2000-luvun alun virheistä, ja oikeasti kuuntelevat, mitä asiakkaat haluavat. Ottaisivat mallia esimerkiksi Huawein luureista, miten tehdään edullisesti laatua. Lisäävät tähän Nokian omia innovaatioita, kameran tai taipuisten näyttöjen tai akkutekniikan saralla. Niin, ja tietenkin Androidilla. Siinä on winner.”

”Microsoftin kanssa yhteistyö oli täysin pöllö ajatus, Nokian olisi alusta alkaen pitänyt kehittää puhelimiaan Android-pohjalle. Päätöksentekijät pitäisi erottaa, sillä tuo päätös melkein potkaisi Nokian pois puhelinmarkkinoilta. Toivottavasti pääsevät takaisin isojen poikien kerhoon!”

Kaikki eivät kuitenkaan jaksa uskoa Nokian uuteen nousuun.

”Eipä enää Noukhia vakuuta. Paljon on kohellettu.”

”Luottamus Nokiaan ja sen puhelimiin on mennyt, teki niitä sitten vaikka hinkuintialaiset . En ainakaan aio ostaa enää Nokiaa, on paljon muita laadukkaita puhelimia.”

Kursiivilla kirjoitetut kohdat ovat suoria lainauksia MTV Uutisten verkkosivujen ja Facebook-sivujen keskusteluista.  

Lue myös:

    Uusimmat