Lukijat: Kukista kaamos kodista kynttilöin!

Enemmistö Jokakodin viimeviikkoiseen kyselyyn vastanneista torjuu kaamosta kodeissaan kynttilöillä.

Pimeänä vuodenaikana monet kaipaavat piristystä kotiinsa. Jokakoti kysyi lukijoiltaan vinkkejä kaamoksen kukistamiseen. 71,9 prosenttia vastanneista kertoi aseistautuvansa pimeyttä vastaan kynttilöin.

– Kynttilän valo ja lämpö luovat tunnelmaa ja kun liekkiä jää katselemaan...siinä vaan on jotain, nimimerkki ? perusteli.

– Kynttilän valo on niin kaunis ja halpakin: erilaisia alustoja, lasimaljasta tulee kaunis kuvio, omenantuoksu on ihana, eikä liian pistävä, kertoi puolestaan mummeli.

Järjestys uusiksi!

Reilut kahdeksan prosenttia kyselyyn osallistuneista kertoi kaivaneensa joulukoristeet esiin ja virittäytyvänsä juhlakauteen niiden avulla. – Kukka-asetelmat ovat myös ihania piristäjiä, huomautti mummeli.

Osa saa kaamokseen helpotusta vaihtamalla järjestystä kodissaan. – On mieltä piristävää, kun joskus muuttaa huonekalujen paikkaa, eräs vastanneista sanoi.

Etelän aurinkoon!

Toisia kaamos ei tuntunut hetkauttavan. – Ei harmita pimeys, vaikka on kaksi pimeää vastakkain, kyllä voi elää elämää hämärässäkin, nimimerkki sirkka liisa totesi. – Kuopiossa ei ole kaamosta, vakuutti mirri.

Jotkut karkaavat kaaosta pakoon etelän auringon alle. Nimimerkki La vela kuuluu heihin. Hän asuu talvisin Espanjassa. – Nytkin aurinko paistaa ihanasti.

Kyselyyn osallistui 103 ihmistä. Kiitos kaikille vastaajille!

Teksti ja kuva: Jokakoti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja