Näyttelijä Luke Perry kuoli läheistensä ympäröimänä – ystävän julkaisu koskettaa Instagramissa: "Olet rikastuttanut heidän elämäänsä, jotka jätät taaksesi"

Amerikkalaisnäyttelijä Luke Perry on kuollut, hänen edustajansa kertoo. Perry kuoli maanantaina 52-vuotiaana.

Luke Perry muistetaan erityisesti 1990-luvun television hittisarjasta Beverly Hills 90210. Perry näytteli sarjassa Dylan McKayta.

Näyttelijä oli viety viime viikolla sairaalaan Kaliforniassa. Hän kärsi laajasta aivoverenkiertohäiriöstä. Perry oli ollut Los Angelesissa filmaamassa Riverdale-nimistä televisiosarjaa.

Näyttelijän kerrotaan kuolleen sairaalassa läheistensä ympäröimänä. Paikalla olivat muun muassa hänen kaksi lastaan, kihlattunsa, ex-vaimonsa, sisaruksensa sekä vanhempansa.

–  Perhe on kiitollinen rukouksista ja tuesta, jota Lukelle on satanut ympäri maailmaa, ja toivoo nyt yksityisyyttä suuren surun keskellä, näyttelijän edustaja Arnold Robinson sanoi AFP:lle.

"Jumala anna hänelle paikka läheltäsi"

Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Ian Ziering on julkaissut Instagram-tilillään faneja koskettaneen muistokirjoituksen. Kirjoituksen yhteydessä on yhteiskuva näyttelijöistä, jotka ehtivät tuntea toisensa 30 vuotta.

– Toivon, että matkaasi eteenpäin rikastuttavat upeat sielut, jotka ovat menneet ennen sinua, kuten sinä olet rikastuttanut heidän elämäänsä, jotka jätät taaksesi. Jumala anna hänelle paikka läheltäsi, hän ansaitsee sen, Ziering kirjoittaa.

Tuotantoyhtiö Fox ilmoitti viime keskiviikkona, että se on tekemässä Beverly Hills 90210:sta uutta versiota. Aiemmista näyttelijöistä ainakin Jason Priestley, Jennie Garth ja Tori Spelling kuuluvat näyttelijäkaartiin, mutta Perryn mukanaolosta ei ollut saatu vahvistusta.

Lue myös:

    Uusimmat