Lukas Hradeckylle trillerivoitto Bundesliigan avauksessa – Fredrik Jensenin Augsburgille kitkerä startti

Suomen miesten maajoukkuepelaaja Fredrik Jensenin edustaman Augsburgin sarja-avaus jalkapallon Saksan Bundesliigassa päättyi kitkerästi, kun Borussia Mönchengladbach nousi lauantaina 4–4-tasapeliin toisen puoliajan seitsemännellä lisäminuutilla. Tomas Cvancara viimeisteli tasoituksen rangaistuspilkulta.

Jensen pääsi kotiottelussa kentälle 71. minuutilla, jolloin peli oli 3–3. Augsburg tarttui pian voittoon Ruben Vargasin täysosumalla, mutta ei kestänyt vastustajan loppupainetta.

Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen kukisti kotonaan Leipzigin maalein 3–2. Hradecky torjui neljä palloa.

Leverkusen karkasi ensimmäisellä puoliajalla 2–0-johtoon Jeremie Frimpongin ja Jonathan Tahin täysosumilla. Leipzigin Dani Olmo kavensi ennen taukoa.

Florian Wirtz tuplasi jälleen Leverkusenin johdon toisella puoliajalla, mutta Lois Openda tiivisti tunnelmaa kavennuksellaan.