Lukas Hradecky mokasi pahasti

Bayer Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecky mokasi pahasti jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelussa.

Sarjakärki Leverkusen johti Hoffenheimia 2–0 ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta päästi vastustajan tasoihin toisen puoliajan alkupuolen pikamaaleilla.

Ensimmäisessä takaiskussa Hradecky pelasi palloa jalallaan rangaistusalueen rajan tuntumassa, ja heppoinen avausyritys päätyi vastustajalle. Palloon päässyt Anton Stach laukoi pelivälineen suomalaismaalivahdin yli verkkoon. Hradecky nosti käden pystyyn virheen merkiksi ja pahoitteli möhläystään joukkuetovereilleen.

Alle kolme minuuttia myöhemmin Leverkusen möhli joukolla. Hoffenheim vyörytti tilanteen vierasjoukkueen maalille, ja Wout Weghorst sijoitti tolpasta kimmonneen irtopallon Hradeckyn selän taakse.

Vierailija Leverkusen voitti ottelun kuitenkin Alejandro Grimaldon 70. minuutilla iskemän voittomaalin turvin 3–2.