Löydä täydellinen huulipunasävy: Vanessa Hudgensin raikkaat kiiltohuulet

Muutaman viime vuoden aikana huulipunat ovat kasvattaneet hurjasti suosiotaan, mutta huulikiiltojakaan ei ole syytä unohtaa, sillä sipaisu kiiltoa huuliin saattaa olla juuri se viimeinen silaus, jota moderni meikki kaipaa. Tässä esimerkkiä näyttää sädehtivä Vanessa Hudgens, joka täydensi näyttävän meikkinsä vastikään raikkaalla huulikiillolla huulipunan sijaan.

Näyttelijä Vanessa Hudgens, 24, panostaa usein tummaan silmämeikkiin ja valitseekin siksi usein huulilleen vain kevyen kiillon, jottei meikkikokonaisuus olisi liian raskas kasvoilla. Huulikiilto tuo pirteää raikkautta nuorekkaaseen tyyliin ja antaa meikistä huolitellumman kuvan kuin täysin punattomat tai kiillottomat huulet.

Etenkin silloin, kun silmämeikki on erityisen tumma, saattaa kokonaisuus kaivata kasvoilla näyttävän punan sijaan neutraalin ja raikkaan huulikiillon. Huulikiilto on varma valinta näyttävästi meikattujen silmien rinnalle.

Jos huulipunien käyttö tuntuu vieraalta, on huulikiilloista helppo aloittaa myös tutkimusmatka kiiltojen ja punien ihmeellisen maailmaan. Valitsemalla vaaleanpunaisen tai kirkkaan huulikiillon ei huulien luontainen sävy muutu juurikaan, mutta huulet näyttävät muhkeammilta ja raikkaammilta.

Löydä täydellinen huulipunasävy -juttu saa jatkoa!

Löydä itsellesi täydellinen kulmakarvatyyli:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja