Löydä oma kulmakarvatyylisi: Näkymättömät nudet

Ohuet ja nudet kulmakarvat saavat silmät näyttämään avarammilta, mutta eivät sovi luonnostaan tuuheakulmaisille.

Kulmakarvojen liika nyppiminen on yksi yleisimmistä virheistä pinsetteihin tartuttaessa. Uudet näkymättömät nude-kulmat antavat kuitenkin varaa nyppiä runsaasti – jopa hitusen liikaakin. Nudet kulmatkarvat sopivat erityisesti naisille, joiden kulmakarvat ovat harvat tai värittömät. Ohuet ja huomaamattomat kulmat avartavat silmiä ja tuovat silmien alueelle valoa. Tyylin ylpeitä kantajia ovat esimerkiksi näyttelijät Michelle Williams, 31, Helen Mirren, 66, ja Mischa Barton, 26. Niiden suhteen ei siis ole ikärajaa, kun tähtikaartin käyttäjiäkin löytyy parikymppisestä miltei 70 ikävuoden näyttävään konkarinäyttelijään.

Ole kuitenkin varovainen, ettet tyyliä tavoitellessani hairahdu 44-vuotiaiden ikäsisarusten Pamela Andersonin ja Kylie Minoguen hiuksenhienoihin spagettimaisiin kulmiin. Liian ohuet kulmat, erityisesti korkean kaaren kanssa, näyttävät helposti uhkaavilta.


Näin teet lookin: Istu valoisassa tilassa suurentavat peilin kanssa ja nypi hitaalla tahdilla ja tarkasti ainoastaan muutama karva kerrallaan. Muista vertailla jatkuvasti kulmakarvoja toisiinsa. Jos huomaat vahingossa nyppineesi liikaa, turvaudu kasvuajan verran kulmakynään ja tehokkaaseen kulmien meikkaamiseen.

Nudet ja huomaamattomat kulmakarvat eivät ole sinulle, jos kulmasi ovat luonnostaan tuuheat.

Löydä oma kulmakarvatyylisi -juttu jatkuu! Jos et löytänyt omaa tyyliäsi Audrey-kulmista, luonnonlapsen lookista, kuninkaallisista kaarista tai näkymättömistä nude-kulmista, kannattaa lukea myös loput jutut!


Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja