Love Islandista tutut Juho ja Janita löysivät yllättäen toisensa – kertovat suhteestaan MTV Uutisille: "Onko tässä oltu hemmetin sokeita"

7:55
Love Island Suomen finalistit tunnelmoivat Espanjassa juuri ennen kauden huipentanutta hetkeä.

Janita ja Juho löysivät toisensa lähipiirinsä kehotuksen kautta.

Love Island Suomi -ohjelmassa tutustuttiin syksyllä 2019 Juhoon ja Janitaan, jotka etsivät tahoillaan rakkautta Espanjan auringon alla. Juho ylsi ohjelman finaaliin ja sijoittui kolmanneksi parinsa Jennin kanssa, mutta kaksikon yhteinen taival päättyi pian Suomeen palaamisen jälkeen. Janita puolestaan poistui saarelta aiemmin Joelin parina, mutta kaksikko oli tuolloin vain kavereita keskenään. 

Nyt, noin vuosi sen jälkeen kun Juho ja Janita kumpikin tahoillaan astelivat rakkauden saarelle, kaksikko julkisti tapailevansa toisiaan. Janita ilmoitti asiasta omalla Instagram-tilillään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta kertoo MTV Uutisille, etteivät he luultavasti olisi päätyneet yhteen ilman tarkkasilmäistä lähipiiriään. Esimerkiksi Janita sisko oli puhunut ääneen siitä, kuinka hän uskoo, että Juho olisi Janitalle täydellinen mies. 

– Asiat vaan tapahtuivat. Janita laittoi mulle heinäkuun alussa viestiä, että onko tässä oltu hemmetin sokeita, ja mä olin silleen, että no ei tässä ainakaan mitään häviä jos kokeillaan ja hengaillaan alkuun frendeinä, Juho kertaa tapahtumia. 

– Ekan kerran jälkeen oltiin sitä mieltä, että joo ei tosiaan tule yhtään mitään tästä, että kavereina pysytään. Mutta toisen kerran jälkeen oli sellainen olo, että hetkinen. Ja siitä se sitten lähti, Juho jatkaa. 

Janitan mukaan hänen siskonsa heitti ajatuksen ilmoille Juhosta ja Janitasta pariskuntana alkukesällä. Janita itse oli väittänyt siskolleen aluksi vastaan, mutta ajatus kuitenkin jäi kytemään hänen päähänsä. 

Nainen mietti, kuinka Juhosta löytyvät oikeastaan kaikki piirteet, mitä hän mieheltä toivoo, ja Janitan arvostus Juhoa kohtaan oli suuri. Myös Juho oli heittänyt ajatuksen ilmoille kaksikon ollessa syömässä yhdessä niin ikään Love Islandilta tutun Oliverin kanssa siitä, että mitä jos hän ja Janita olisivatkin olleet pari Espanjassa. Päivää myöhemmin Janita laittoi Juholle viestinsä.

– Mietti sitten, että onko itse ollut vaan niin sokea, ettei ole tajunnut ja kaikki muut ympärillä tajuaa, Janita kertoo. 

– Mä olen ainakin niin peruna, etten itse tajunnut, Juho nauraa. 

Kumpikin toteaa yhteen ääneen, ettei heidän välisensä suhteen mahdollisuus edes käynyt kummankaan mielessä heidän ollessaan Love Island -villassa. Juhon mukaan kaksikko vain päätyi "suoraan friend zonelle" eikä asiaa edes koskaan ajateltu. 

Pariskunta on pyrkinyt sumplimaan arkimenonsa siten, että he pystyvät näkemään näkemään toisiaan viikoittain. Pari toteaa kuitenkin, etteivät he seurustele vielä virallisesti. Janita kertoo nauraen Juhon ahdistuvan, mikäli aletaan puhua seurustelusta. Juho on asiasta kuitenkin hieman toista mieltä.

– Riippuu tilanteesta, tällä hetkellä ei ainakaan ahdista. On jotain sen verran erilaista tai erikoista tuossa mimmissä. Sehän mua on ihmetyttänyt itseäni, ettei ole niin paljon ahdistanut tai mietityttänyt tämä juttu. Ehkä siinä on myös se, että oli tuo vuoden kaveripohja tuossa alla, niin se jeesaa kun tietää ja tuntee toisen. Ei tule mitään yllätyksiä, Juho summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja