Love Islandilta rikostuomionsa vuoksi postettu Ali kommentoi ensimmäistä kertaa lähtöään: "Olo on surkea ja pettynyt"

Ali ei jatka Love Island Suomi -ohjelmassa rikostuomion vuoksi – tästä on kyse 4:05
Ali ei jatka Love Island Suomi -ohjelmassa rikostuomion vuoksi – tästä on kyse.

Viime viikolla rikostuomionsa vuoksi Love Islandin jättänyt Ali avaa vihdoin sanaisen arkkunsa tunteikkaasta lähdöstä. 

Nyt Ali kommentoi lähtöään ensimmäistä kertaa. Hän kirjoittaa Instagramissa, että lähtisi villalle takaisin heti, jos saisi. Ali ehti ihastua saarella Isabellaan. Hän kertoo, että tunteet ovat hänen puolestaan yhä samat, mutta ymmärtää sen, jos Isabella löytää rakkauden saarella jonkun toisen kumppanin.

Päälliset fiilikset on tällä hetkellä tosi huonot ja pettyneet. Kokemuksena odotin Love Islandia tosi paljon ja olisi ollut vielä paljon annettavaa ja koettavaa. Olisin itse enemmän kun mielelläni jäänyt vielä villalle.

Mulla ja Bellalla (Isabel) klikkasi heti tosi hyvin ja muodostui aito ja hyvä yhteys. Hengailtiin paljon kahdestaan ja juteltiin avoimesti kaikesta maan ja taivaan väliltä niin pinnallisista kuin syvällisemmistäkin asioista. Homma eteni omalla painolla eikä kumpikaan pakottanut mitään. Harmittaa, että juttu jäi nyt näin auki. Itsellä on aina yksi kortti kerrallaan kädessä, joten ei auta kun katsoa ja odottaa - löytää Bella sitten uuden tai ei. Toivon hänelle pelkkää hyvää. Mikäli uutta ei kuitenkaan löytyisi, niin mielelläni katsoisin tämä kortin loppuun saakka.

Syy, miksi Ali poistettiin villalta, oli se että hänellä oli rikostuomio, josta hän ei kertonut tuotannolle. Ali oli ollut mukana vuonna 2016 välikohtauksessa, josta hän on saanut vuonna 2018 rikostuomion. Tämä ei ollut käynyt ennen kuvausten alkua ilmi hänen ja tuotannon välisissä keskusteluissa eikä normaalin käytännön mukaisesti tehdyssä taustaselvityksessä esimerkiksi tuotannon käräjäoikeudelta saamista tiedoista.

– Tämä välikohtaus sattui vuonna 2016. Tilanteessa pyysin henkilöä pysymään minusta etäämmällä ja siitä huolimatta hän tuli minua kohti, jonka seurauksena työnsin häntä, jonka seurauksena henkilö kaatui kaiteen yli ja sai haavan otsaansa. Selvitin paikan päällä asian poliisin kanssa, jonka jälkeen pääsin lähtemään kotiin, Ali kertoi MTV Uutisille viime viikolla. 

Nyt hän kertoo Instagramissa, että ei ollut täysin tyytyväinen siihen, kuinka jotkut lehdet asiasta uutisoivat. 

En vähättele tekoani, enkä hyväksy väkivaltaa millään muotoa. En ole kuitenkaan lyönyt tai hakannut ketään. Olen mielestäni kiltti ja lämminsydäminen ihminen, enkä tunnista itseäni siitä kuvauksesta, jota jotkut lehtien uutisoinnit ovat antaneet ehkä ymmärtää.

Kolikolla on kuitenkin kaksi puolta ja ymmärrän, että ohjelmassa kaikilla on samat säännöt ja että jouduin villalta poistumaan, vaikka olo onkin vielä surkea ja pettynyt.

Vaikka matka katkesi nyt näin niin tämäkin kokemus oli kuitenkin mahtava, enkä todellakaan kadu, että lähdin mukaan. Päinvastoin, mikäli toisen mahdollisuuden vielä saisin, käyttäisin sen 110-prosenttisen varmasti ja lähtisin villaan heti takaisin, Ali päättää pitkän kirjoituksensa. 

Alin ilmoitus sai muut saarelaiset järkyttymään. Tieto iski kovaa etenkin Alin pariin Isabellaan. Katso kohtaus alla olevalta videolta!

Ali kertoo muille jättävänsä Love Island -villan 3:26

Love Island Suomi maanantaista lauantaihin MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35. Jaksot löytyvät myös C Moresta.

Lue myös:

    Uusimmat