Mainos

Love Island -sinkut jättävät hyvästit uusille pikkuasukkaille – suosikkiparit herkistyvät jäähyväisten koittaessa

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomi

Love Island Suomi -villalla on uppouduttu syvälle vauvaelämään.

Tommy päättää vetää koko saaren porukalle vauvajumpan, joka päätyy kuitenkin näyttämään enemmän kehonpainotreeniltä. Tämän jälkeen saarelaiset saavat viestin vanhempien omasta ajasta, jolloin kummit hoitavat vuorollaan sekä omaa vauvaansa että kummilastaan.

Eetu ja Sofia ovat omalla kummilapsen ja oman vauvansa hoitovuorolla pulassa, sillä sekä heidän kummilapsensa eli Jennin ja Juhon vauva että heidän oma vauvansa on kiukkuisella tuulella.

Eetu ihailee Sofian äidillisiä taitoja ja on vakuuttunut, että sitten joskus Sofiasta tulee maailman paras äiti. Myöhemmin pari sopii olevansa ihan oikeassa parisuhteessa ja että he lähtevät villasta tyttö- ja poikaystävänä kun aika on.  

Kun vauvat vihdoin saarelaisten helpotukseksi poistuvat villasta, Eetu ja Sofia sekä Vanessa ja Reetu hyvästelevät kuitenkin omia pienokaisiaan hyvän tovin ja hieman jopa liikuttuneina.    

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja