Love Island -sinkut jättävät hyvästit uusille pikkuasukkaille – suosikkiparit herkistyvät jäähyväisten koittaessa

Love Island Suomi

Love Island Suomi -villalla on uppouduttu syvälle vauvaelämään.

Tommy päättää vetää koko saaren porukalle vauvajumpan, joka päätyy kuitenkin näyttämään enemmän kehonpainotreeniltä. Tämän jälkeen saarelaiset saavat viestin vanhempien omasta ajasta, jolloin kummit hoitavat vuorollaan sekä omaa vauvaansa että kummilastaan.

Eetu ja Sofia ovat omalla kummilapsen ja oman vauvansa hoitovuorolla pulassa, sillä sekä heidän kummilapsensa eli Jennin ja Juhon vauva että heidän oma vauvansa on kiukkuisella tuulella.

Eetu ihailee Sofian äidillisiä taitoja ja on vakuuttunut, että sitten joskus Sofiasta tulee maailman paras äiti. Myöhemmin pari sopii olevansa ihan oikeassa parisuhteessa ja että he lähtevät villasta tyttö- ja poikaystävänä kun aika on.  

Kun vauvat vihdoin saarelaisten helpotukseksi poistuvat villasta, Eetu ja Sofia sekä Vanessa ja Reetu hyvästelevät kuitenkin omia pienokaisiaan hyvän tovin ja hieman jopa liikuttuneina.    

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Rakkauden saarella tehtiin lopullisia päätöksiä ja rakkaus vaihtui riidoiksi – puramme jännittävän viikon suoraan Love Island -villalta Espanjasta 8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat