Love Island -sinkut jännittävät merkittävän illan lopputulosta – elämä villan ulkopuolella mietityttää

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomi -sinkut jännittävät suurta iltaa.

Love Island Suomi -villassa on jälleen suuren ilmoituksen aika.

Saarelaisten päivä keskeytyy, kun Shirly ilmestyy villan parvekkeelle antamaan lisätietoa illasta. Saarelaiset kuulevat, että katsojaäänestykseen on heidän ääntensä perusteella mennyt kolme paria. Tämä tarkoittaa, että yksi pareista on lunastanut jo paikkansa suoraan finaalissa.  

Shirlyn käynti saa parit reagoimaan eri tavoin. Vanessa ja Reetu miettivät, miten heidän yhteinen matkansa villassa on alkanut. Vanessa on sitä mieltä, että juuri hän oli se, joka teki ensimmäisen lähestymisen kohti Reetua ja Reetu taas sitä mieltä, että ensimmäisen lähestymisen hoiti kyllä hän.

Eetua ja Sofiaa jännittää, Eetu reagoi pötköttämällä ja Sofia taas höpöttämällä kuin papupata. He nauravat, kuinka erilaiset tavat heillä on jännittää. 

Tommy ja Nikita taas miettivät mikä tekee heistä hyvän parin. Nikita toteaa, että ei luovuttanut heidän suhteensa ja Tommy sanoo, että he ovat tunnetasolla samalla sivulla.

Jenni ja Juho puhuvat, että villa-elämä on ollut niin pitkään heidän arkeaan, joten voi olla että kotiinpaluu saattaa tuntua siltä kuin lähtisi vain käymään lomalla.  

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja