Love Island -pari joutuu vaivaannuttavaan välikäteen keskelle toisen pariskunnan riitaa: "Haluatteko te puhua kahdestaan?"

Eetu ja Sofia löytävät itsensä yllättäen keskeltä Nean ja Oliverin riitaa Love Island Suomessa. 

Love Island Suomessa nähtiin hiljattain yllättävä ja dramaattinen parinvalinta, jonka seurauksia villassa puidaan nyt tiiviisti. 

Vastikään villaan saapunut Aku sekoitti pakkaa Love Islandissa valitsemalla parikseen Nean ja rikkomalla näin naisen vahvan suhteen tämän entisen parin Oliverin kanssa. Parinvalintaseremonian jälkeen Oliver ja Nea päätyivät yhdessä sohvalle nukkumaan, mutta seuraavana päivänä tilanne on kääntynyt päälaelleen. 

Nea viettää päivän aikana muun muassa intiimin hierontahetken uuden parinsa Akun kanssa, joka harmistuttaa Oliveria. Mies kohtaa Nean purkaakseen tuntojaan, ja rauhassa alkanut keskustelu kääntyy pian riidaksi.

Paikalla ovat sattumalta Sofia ja Eetu, jotka ikäväkseen joutuvat erittäin vaivaannuttavalla tavalla keskelle Nean ja Oliverin itkuista riitaa. 

– Haluatteko te puhua kahdestaan? Sofia kysäisee ponkaisten pystyyn, kun tilanne kaksikon välillä vaikuttaa kärjistyvän. 

Pari ei kuitenkaan saa tilaisuutta poistua paikalta, ja jää kiusaantuneena seuraamaan riitelyä. Muutkin paikalle saapuneet villan naiset yrittävä lohduttaa keskustelusta järkyttynyttä Neaa ennen kuin tämä poistuu nyyhkien paikalta. 

Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten kertaus Love Islandin viikon kiihkeimmistä tapahtumista!


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat