Love Island -Nikita putosi viimeisenä villasta – analysoi vuoristorataista suhdettaan Tommyyn: "Ollaan enemmän yhdessä, kuin ei-yhdessä"

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomi -ohjelmasta kotimatkalle joutui Nikita lähti yhdessä villalta parinsa Tommyn kanssa.

Love Island Suomi -ohjelmassa nähtiin tänäiltana toisen tuotantokauden viimeinen parinpudotus. Katsojaäänten perusteella kolme finalistiparia selvisivät, ja vähiten ääniä saanut pari joutui kotimatkalle. Viimeisenä parina villasta lähtivät yhdessä Nikita ja Tommy.

Kaksikko on pitänyt yhtä ohjelman ensimmäisestä päivästä lähtien. Parin tiet eivät ole erkaantuneet edes hetkeksi, vaan he ovat rakentaneet suhdettaan jo kahden kuukauden ajan. 

Nikita harmittelee toisaalta hieman sitä, ettei hän päässyt Tommyn kanssa finaaliin, mutta iloitsee muiden parien puolesta. Hänen mukaansa kaikki finaalissa nähtävät parit ovat niin vahvoilla omassa suhteessaan, että hänestä on hienoa nähdän heidän seisovan yhdessä Love Island -matkan tullessa päätökseensä. 

Nainen ei olisi uskonut ensimmäisenä päivänä villaan astellessaan, että hän löytäisi itsensä seisomasta lähes ohjelman lopussa Tommyn viereltä. Nikita odottaa innolla pääsevänsä takaisin kotiin sekä yhdistämään kaksikon oikeat arkielämät. 

Nikitan mukaan he eivät ole vielä Tommyn kanssa parisuhteessa, mutta he eivät ole kuitenkaan sinkkujakaan. 

– Ollaan enemmän yhdessä, kuin ei-yhdessä. 

Kaksikko asuu eri paikkakunnilla, mutta tämä tulee Nikitan mukaan tuskin olemaan ongelma heidän yrittäessä sovittaa omia elämiään yhteen. Nikita pohtii, että välimatka voi toisaalta olla hyväkin asia, sillä silloin kun pari on yhdessä, yhteiseen aikaan panostetaan toden teolla. 

Nikitan ja Tommyn välillä nähtiin ihastumisen lisäksi myös runsaasti riitoja Love Island -villalla. Naisen mukaan suurin sytyke kismoille oli tekemisen puute, jonka takia pieniinkiin asioihin ärsyyntyi helposti. 

– Semmoisen pienet asiat, mitkä ei normaalissa elämässä ole mitenkään isoja juttuja, eikä varmasti tulisi edes tappelua. Mutta tuolla jos toinen edes katsoikin väärin, niin siitä saattoi saada hirveän riidan. Vaikka ei mulla normaalisti tule tuollaisista asioista riitoja, kun on paljon isompiakin huolia, niin ei tuommoisiin kiinnitä huomiota. 

Kotonakin saattaa Nikitan mukaan toki tulla erilaisia riitoja, mutta pariskunta oppi rakkauden saarella ollessaan sovittelemaan erimielisyytensä sekä keskustelemaan hankalista asioista. 

– Kyllä ne asiat varmasti hoituu, en näe siinä mitään ongelmaa. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja