Mainos

Lottomainonnan rajoittaminen ihmetyttää lukijoita: "Mitäs vielä ei ole kielletty?"

Aggressiivisten lottomainosten kieltäminen kauppojen kassoilta ei saa ymmärrystä lukijoilta.

Nettikysymykseen ”Ymmärrätkö mahdollista lottomainoskieltoa” on vastannut ei 73 prosenttia vastanneista. Iltaan mennessä kysymykseen oli vastattu lähes 5000 kertaa.

MTV Uutisten Facebook-sivuilla aihe on myös herättänyt keskustelua. Byrokratia ja sääntöjen paljous ovat melkein huvittaneet lukijoita.

Mä mietinki juuri että mitä vielä ei oo kielletty?

Kielletään kaikki.. Kyllä olis paljon säästökohteita, ensimmäisenä pihalle kaikki nämä jotka keksimällä keksii mitä kielletään!

Mitä tässä maassa saa tehdä, kun kaikki kielletään, ketä haittaa Veikkauksen markkinointi. Veikkaus kuitenkin käyttää osan voitoistaan eri edunsaajille.

Myös ymmärrystä mainoskiellolle löytyy.

Jos tupakkaa ja alkoholia ei saa mainostaa, on vain johdonmukaista rajoittaa myös uhkapelien mainontaa. Valtionyhtiöllä ei saa olla omia sääntöjä.

Kaupan kassojen ei todellakaan pitäisi tyrkyttää pelejä tai arpoja.

Poliisihallituksen Veikkaukselle ja Raha-automaattiyhdistykselle esittämä vaatimus rahapelien markkinoinnin suitsemisesta on aiheutti tänään hämmennystä sisäministeriössä ja rahapeliyhtiöissä.

Vaatimuksen tulkittiin aluksi tarkoittavan kaikkea myyntipisteissä tapahtuvaa markkinointia. Kuitenkin poliisihallituksen mukaan kyse on vain niin sanotusta aggressiivisesta markkinoinnista, joka tapahtuu esimerkiksi kassoilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.