Mainos

Lotto julkaisi omat hymiönsä

Veikkaus lanseeraa ensimmäisten suomalaisyritysten joukossa omat hymiönsä. 39 lottopallo-emojia on vapaasti ladattavissa kaikille tänään tiistaista 2. helmikuuta lähtien. 

Emojit voi ladata itselleen Veikkauksen sivuilta, jonka jälkeen niitä voi käyttää esimerkiksi sosiaalisen median keskusteluissa. Emojit ovat aluksi ladattavissa vain tietokoneelle, mutta tavoitteena on tuoda ne pian käyttöön myös älypuhelinten viestintään.

Idea emojeista lähti, kun Veikkauksen kanta-asiakasohjelma Pointsiin mietittiin Lotto-aiheisia tehtäviä. Pointsissa on tehtäviä Veikkauksen peleihin, tuotteisiin ja palveluihin liittyen.

Tällä viikolla Pointsiin ilmestyy tehtäviä, jotka liittyvät MTV3-kanavalla lauantaina alkavaan Saturday Night Live -ohjelmaan, sillä Lotto on yksi ohjelman yhteistyökumppaneista. Lotto-emojeja hyödynnetään tehtävien suorittamisessa.

– Päätimme kuitenkin laajentaa emojit vain kanta-asiakkaiden käytöstä koko lottokansan käyttöön. Emojit ovat simppeli ja nopea tapa viestiä niin pieniä kuin suuriakin tunteita, joita myös Lotto ihmisissä herättää, Veikkauksen markkinointipäällikkö Satu Nikula sanoo.

lottoemojit_pysty

Erilaisia Lotto-emojeja on lottopallojen lukumäärän verran eli 39 kappaletta. Emojit seuraavat  aikaansa ja muuttuvat jatkossa ajankohtaisten ilmiöiden mukaisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.