Lotta Näkyvältä koskettava muisto menehtyneestä isästään Aki Hintsasta: "Tällaisena minä hänet muistan"

Entisen Miss Suomen, Lotta Näkyvän isä Aki Hintsa menehtyi tällä viikolla. Lotta on jakanut Instagramissa koskettavia muistoja isästään. 

Tunnettu urheilulääkäri Aki Hintsa menehtyi tiistaina. Hänen tyttärensä on Miss Suomenakin tunnettu Lotta Näkyvä. Lotta julkaisi perjantaina koskettavan kuvan isästään. Samalla kaunotar toivoo, että hän ja aviomies jääkiekkoilija Kristian Näkyvä varttuvat vanhoiksi yhdessä. 

– Hyvää syntymäpäivää rakas Kristian. Ikäännytään yhdessä ja mennään sen jälkeen taivaaseen pelaamaan pöytälätkää isäni kanssa taas. En malta odottaa, että näen hänen voittajahymynsä taas, Lotta Hintsa kirjoittaa. 

Hän kiittelee kuvan hänelle lähettänyttä Hans Lehtistä muistorikkaan otoksen jakamisesta. Kuvassa Hintsa tuulettaa onnellinen ilme kasvoillaan. 

– Tällaisena minä hänet muistan, Lotta päättää. 

Lotta jakoi myös eilen torstaina koskettavan otoksen häistään. Siinä edesmennyt Aki Hintsa taluttaa tytärtään alttarille tämän ja Kristian Näkyvän häissä. 

Urheilulääkärinä tunnetun Aki Hintsan syöpä todetiin kesällä 2015. Hän parani kuitenkin tyttärensä häihin, mutta sairastui sittemmin uudelleen ja menehtyi viime tiistaina. 

Hintsa kertoi viime kesäkuussa Peter Uutisvirrassa -ohjelmassa, noin vuosi sairastumisensa jälkeen, että hän päätti olla entistä parempi isä lapsilleen sekä aviopuoliso. 

17:09

1:45

_____

Päivitys 18.11. 22:21: Kirjoitusvirhe korjattu Lotan ensimmäisetä lainauksesta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.