Lotta Näkyvä tekee mallihommia myös Ruotsissa: "Helpottaa, että on joku oma juttu"

Lotta Näkyvä kertoo Ruotsista löytyneen mallitoimiston helpottaneen hänen arkeaan.

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä (os. Hintsa) avioitui kolmisen kuukautta sitten. Nyt missikaunotar reissaa paljon, jotta saa viettää aikaa aviomiehensä Kristian Näkyvän kanssa. Kristian pelaa Ruotsissa SHL-liigan Linköpings HC:ssä.

Avioliitto ei sinällään ole Lotta Näkyvän mukaan muuttanut mitään, mutta hän kokee olevansa miehensä kanssa nyt yhtenäisempi tiimi.

Lotta viettää melkoista matkalaukkuelämää reissaten Suomen ja Ruotsin välillä.

– Toinen asuu ulkomailla ja itse menen edes takaisin reissaten. Samalla kaavalla, mutta meillä on nyt yhtenäisempi fiilis, Lotta kertoo Sirpa Rydman Show -muotinäytöksen lehdistötilaisuudessa. 

Lotta viettää melkoista matkalaukkuelämää reissaten Suomen ja Ruotsin välillä.

– Onhan tämä vähän tuommoista lentokentällä asumista. Välillä on lennetty ihan päivän vuoksi Ruotsiin tai Suomeen. Kyllä tämän kestää. Matka-aikaa voi käyttää asioiden hoitoon.

Lotta kertoo löytäneensä Ruotsista myös mallitoimiston, jonka kautta on päässyt tekemään mallitöitä myös naapurimaassa. Itsenäisenä naisena hän on tyytyväinen siitä, että voi nyt työskennellä helposti myös Ruotsissa.

– Siellä olemista helpottaa, että on joku omakin juttu. Ettei ole vain miehen perässä siellä. Se ei ole minulle koskaan sopinut.

Lotta jatkaa kauppatieteiden opiskelua jälleen lokakuussa, joten hän on nyt yrittänyt tehdä niin paljon töitä kuin ennättää ennen opintojensa jatkamista. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.