Lotta Kaihua paljastaa, miten näytellään korona-ajan suudelma tv-sarjan kuvauksissa: "Ihan sairasta"

0:56
Lotta Kaihua demonstroi, miltä näyttää korona-ajan suudelma tv-sarjan kuvauksissa.

Joonas Nordman Show'n kauden viimeisen jakson vieraina loistavat euroviisumenestystä niittänyt Blind Channel, näyttelijä-laulaja Konsta Hietanen sekä näyttelijä Lotta Kaihua.

Kauden viimeisessä Joonas Nordman Show'ssa muun muassa C Moren Paras vuosi ikinä -sarjasta tuttu näyttelijä Lotta Kaihua kertoo, millaista oli tehdä kyseistä sarjaa keskellä pahinta koronapandemiaa. Sarjasta on tehty kaksi kautta.

– Tuotantoyhtiö ei halunnut, että näyttelijät suutelevat oikeasti. Keksittiinkin tällainen ilmasuudelma, joka on vaikeampi kuin oikea suudelma. Kun eihän näyttelijä, en ainakaan minä, lähtökohtaisesti nauti varsinaisesti muiden ihmisten suutelemisesta työn puolesta. 

Videolla Kaihua näyttää, kuinka asia ratkaistiin sarjan kuvauksissa. 

Kauden viimeisessä JNS-jaksossa studioisäntä Joonas Nordman intoutuu harjoittelemaan vauhdikasta kitaran pyöräytystä Blind Channelin kitaristin opastuksella. Konsta Hietasen kanssa heittäydytään erilaisiin tunnetiloihin.

Joonas Nordman Show lauantaina 5.6. klo 21 mtv-palvelussa ja MTV3:lla. Kauden päätösjakso!

Paras vuosi ikinä -komediasarjan 2. kausi C More -suoratoistopalvelussa. Jaksoja on yhteensä 8. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa C Moressa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja