Lotta Hintsa tutustui Hollywoodiin: Ihmisten työmoraali yllätti

Miss Suomi 2013 Lotta Hintsa valmistautuu hyvillä mielin luopumaan kruunustaan. Hiljattain kaunotar piipahti Los Angelesissa paikkoja katselemassa.

Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan on alkuvuonna pitänyt kiireisenä niin gradun työstäminen kuin lukuisat kuvaukset ja keikat. Hiljattain suomalaiskaunotar vieraili myös Hollywoodissa. Kahden viikon reissusta hän saapui Suomeen viime viikolla.

– Matka oli vähän sellainen yhdistelmä työ- ja lomareissua. Katselin vähän paikkoja, kävin ikään kuin haistelemassa ja tutustumassa, Lotta muotoilee salaperäisesti paljastamatta matkan syistä sen enempää.

Kauniille suomalaisnaiselle riittäisi varmasti vientiä Hollywoodissa, onhan entinen Miss Suomi Pia Lamberg niin ikään asettunut Los Angelesiin. Yksin reissussa kahden viikon ajan ollut Lotta kertoo mieltyneensä muun muassa paikallisten työmoraaliin.

– Los Angeles oli kiva paikka, hieno ja vilkas kaupunki, tykkäsin siitä kyllä. Heillä oli siellä niin ammattimainen tapa tehdä asioita ja töitä, yllätyin siitä positiivisesti. Sellaisilla ihmisillä, jotka ovat päässeet urallaan pitkälle, on korkea työmoraali. Usein oletetaan, että Hollywoodin työelämässä kontaktit luodaan työelämässä, mutta tuolla biletystä ei kyllä katsota hyvällä.

Matkan jälkeen Hintsa on ollut mukana Miss Suomi -kilpailun castingissa tuomarina. Lukuisten hakijoiden joukosta on valittu 25 semifinalistia.

– Hyviä ehdokkaita riittää, joistakin tuli heti mieleen, että hän pääsee varmasti finaaliin asti. Kärkikolmikkoa ei kuitenkaan tässä vaiheessa vielä uskalla edes miettiä, monet asiat vaikuttavat ja kaikki voi vielä muuttua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja