Loreen perustelee esiintymistään yläosattomissa – kehuja satelee

Eurovision-laulukilpailun keväällä 2012 voittanut Loreen ei jättänyt esiintymisellään ketään kylmäksi Ruotsin tämän kevään viisukarsinnoissa.

Ruotsalaislaulaja Loreen kiinnitti maailmanlaajuisen huomion rohkealla esiintymisellään viikonloppuna.

Euphoria-kappaleella vuonna 2012 viisut voittanut laulaja nousi Ruotsin viisukarsinnassa lavalle vain teipit rintojensa suojana. Laulaja esitti lähetyksessä uuden Paper Light -singlensä. Esiintymisen voi nähdä tästä.

Expressen-lehden haastattelussa Loreen kommentoi huolettomasti näyttävää esiintymistään. 

– Jos se olisi ollut minulle jotenkin outoa, en olisi esiintynyt niin. Minulle ei kuitenkaan ole outoa seistä lavalla yläosattomissa. Ei sellaisten kannatakaan niin tehdä, joista se tuntuu oudolta. Samalla on kuitenkin hyvä miettiä, miksi se tuntuu oudolta? Miksi esimerkiksi se voi tuntua oudolta, jos mies esiintyy korkokengissä?

Loreenin rohkea tempaus nousi maailmanlaajuiseksi puheenaiheeksi ja sai muun muassa Twitter-kansalta positiivisen vastaanoton.

Tähti itse on hyvin ylpeä siitä, että SVT-kanavana uskalsi antaa hänen esittää numeronsa. Rohkea veto vaati kuitenkin hieman keskusteluja kanavan kanssa.

– En voi sanoa, että he sanoivat saman tien kyllä. Välillä pitää kuitenkin antaa ihmisille mahdollisuus ymmärtää. Jos olisin vain halunnut olla yläosattomissa, olisi kyseessä ollut aivan eri asia. Nyt esityksessä oli kuitenkin syvyyttä ja selkeä viesti. On hienoa, että SVT ymmärsi sen.

Melodifestivalenin isäntänä tunnettu järjestäjä Christer Björkman kommentoi lehdelle esiintymisessä olleen kyse artistin toiveesta, jota järjestäjät olivat työstäneet yhteistyössä hänen kanssaan.

Loreenin viikonloppuisen esiintymisen voi nähdä täältä.

Ruotsin viisukarsintojen finaali järjestetään 14. maaliskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat