Lordi lauloi Pertti Kurikan Nimipäivissä: Aidoin bändi ikinä!

Euroviisuissa usealla tapaa historiaa tehneen suomalaisbändin keulahahmo puhuu vahvasti punk-yhtyeen puolesta. Kehitysvammaisten työpajalta Uuden Musiikin Kilpailun kautta Suomen euroviisukarsintafinaaliin noussut bändi herättää lämpiä tunteita metallimiehessä.

Mr. Lordi on diggaillut Pertti Kurikan Nimipäiviä jo pidempään. Hän on jopa esiintyntynyt heidän kanssaan.

– Kuulin, että he esiintyvät Rovaniemellä. Fanitan heitä suuresti, ja soitin että pääsenkö messiin keikalle.  Vedettiin heidän kanssaan Sunnuntai-biisi, muistelee Mr. Lordi viime vuonna heitettyä keikkaa.

Hard Rock Hallelujah- kappaleella Suomen ensimmäisen euroviisuvoiton kotiin tuonut mies toteaa, että on hyvin vaikea ennustaa mikä euroviisuissa menestyy.

– Kun sitä ei koskaan tiedä. On siellä kaikenlaiset hirviötkin menestyneet, hän naurahtaa.

"Aidoin bändi ikinä"

Täydet pisteet aitoudesta keräävä punk-bändi on nyt jo askeleen lähempänä euroviisumenestystä. Pertti Kurikan Nimipäivät on kolmen finalistin joukossa, joista valitaan Suomen tämänvuotinen edustaja.

– Se olisi kiistatta aidoin bändi siellä ikinä! Ne on maailman punkein yhtye! Minä uskon, että valinta Suomen edustajaksi tulee olemaan heille se vaikein paikka. Kyllä nyt on kovat piipussa, pohtii Herra Hirviö tämän vuoden mahdollista euroviisuedustajaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.