Lola Odusoga osallistui Facebook-haasteeseen, julkaisi kuvan vuosien takaa – paljastaa yhden asian muuttuneen

Googlen data paljastaa: Lola Odusogan vartalo kiinnostaa 6:54
Lola Odusoga vastaa hänestä googletettuihin kysymyksiin!

Missilegenda Lola Odusoga, 41, julkaisi Instagramissa kuvan vuosien takaa.

Viime päivinä Facebookissa on kiertänyt haaste, johon osallisuvia kannustetaan julkaisemaan vanhoja Facebookin profiilikuvia tuoreiden kuvien rinnalla. Yksi haasteen vastaanottajista on ex-missi Lola Odusoga.

Ex-missi ja viihdealan yrittäjä julkaisi vastikään Instagramissa vanhan kuvan, jossa hän poseeraa vuonna 2005. Kuvan rinnalla hän julkaisi otoksen, joka on otettu vuonna 2018.


Kaunotar toteaa kuvan kommenttikentässä, että hänellä ei ole tapana lähteä mukaan haasteisiin sosiaalisessa mediassa, mutta tällä kertaa hän ei voinut vastustaa kiusausta.

– Enpä näihin haasteisiin juuri lähde, mutta tänään lähin. From 2005 ja 2018.

Hiusvärit ovat jääneet menneisyyteen

Odusoga paljastaa, että kuvien välillä on tapahtunut yksi merkittävä muutos, joka liittyy hiusten värjäämiseen. Tänä päivänä kaunotar ei nimittäin väripurkkeihin koske.

– Molemmissa on kyllä kuvaajan kosketus, mutta hei, vuonna 2005 värjäsin vielä mun hiuksia, nykyään ja viimeseen 10 vuoteen ei tietokaan hiusväreistä. Omalla mennään kunnes alkaa se luontainen väri muuttua liikaa

Odusoga on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista misseistä. Lola kruunattiin maan kauneimmaksi naiseksi 21 vuotta sitten, helmikuussa vuonna 1996.

Lue myös:

    Uusimmat