Loihdi 10 minuutissa kätevistä kätevin kampaus – lue vinkit!

Apua, herätyskelloa on taas tullut torkutettua enemmän kuin laki sallii! On jo kiire, ja aikaa hiustenlaittoon on vain kymmenisen minuuttia. Mutta se riittää: tarvitset vain 10 minuuttia – ja kuusi pinniä.

Nukuitko aamulla pommiin tai huomasitko viime metreillä aamupalapöydässä, että nyt tuleekin kiire?

Vinkit banaaninutturan tekoon


1. Jaa hiukset neljään osaan: niska- päälli- ja sivuosat. Aloita kampauksen tekeminen niskaosasta ja siirrä muut osiot pois tieltä. Niskaosan hiukset tulisi rajautua korvien taakse.


2. Kiepauta niskaosan hiuksista tiukka banaanitvisti ylöspäin. Kiinnitä kiepautus pinneillä ristikkäiskiinnityksellä.


3. Tuo molemmat sivuosat vuorotellen ristiin kiepautuksen yli. Kiinnitä osiot pinneillä napakasti yhteen.


4. Lopuksi päästä päälliosa vapaaksi ja möyhi siihen muotoa käyttäen apuna esimerkiksi hiuspuuteria, sormitupeerausta ja tupeerauskamman piikkejä.


5. Viimeisenä kiinnitä latvat pinneillä ja napakoilla hengettömillä banaanitvistin päälle. Siisti hiusten pintaa hieman, mutta anna kampauksen muutoin olla rento. Viimeistele kiinnitys hiuskiinteellä.

Lähde: Mariela Sarkima – Hair Bible 

Harva meistä kuitenkaan haluaa lähteä kotoa ihmisten ilmoille tai saapua töihin tukka putkella. Älä kuitenkaan luovuta, jos huomaat aikaa olevan rajoitetusti: voit loihtia edustavan kampauksen jopa minuuteissa.

– Jo 10 minuutissa saa ihmeitä aikaan, Mariela Sarkima vinkkaa.

– Omana vakkarinani on "muka-banaaninuttura" -kampaus, johon menee kolme minuuttia ja kuusi pinniä, kauneustuottaja virnistää.

Hair Bible -teoksen kirjoittanut meikkaaja-kampaaja muistuttaa, että hiusten kanssa saa käyttää mielikuvitusta: vinkkejä sekä ideoita voi poimia vaikkapa internetistä.

Sarkima kertoo itsekin katsoneensa paljon Youtube-videoita, joista hän on löytänyt nerokkaita kikkoja erilaisten ja nopeiden kampauksien tekoon.

Sarkima muistuttaa, että jokaisen olisi hyvä kehittää itselleen kampaus, jonka tietää varmasti toimivan ja jonka saa loihdittua hetkessä.

– Suosittelen, että jokainen kehittäisi omalle hiustyylilleen oman vakiojutun, josta tietää että se onnistuu, vaikka nukkuisikin pommiin. Jos itse herään liian myöhään, tiedän että saan hyvän lopputuloksen banaaninutturalla ja huivilla, Sarkima kannustaa.

TOP 3: Opettele tekemään nämä kampaukset!

1. Hätäponnari

2. Espanjalaisnuttura eli niskanuttura

3. Pikku Myy -nuttura

Mariela Sarkiman vinkki: Näin helposti teet kevään hittikiharat

Lue myös:

    Uusimmat