Liverpool-tähden hieno ele sai Jürgen Kloppin liikuttuneeksi – "Melkein itkin"

Mohamed Salahin ele Roberto Firminolle lauantaisen Arsenal-ottelun aikana sai Liverpoolin päävalmentajan Jürgen Kloppin liikuttuneeksi.

Liverpool oli lauantaina väkivahva isäntä, kun se murjoi kotikentällään Arsenalin peräti 5-1. Ottelun sankarina hääräsi hattutempun Arsenalin verkkoon tykittänyt Roberto Firmino. Firmino täydensi hattutemppunsa toisella puoliajalla rangaistuspotkusta.

Liverpool sai rangaistuspotkun myös ensimmäisellä puoliajalla, jolloin Mohamed Salah latoi pallon varmasti verkkoon. Salah olisi ollut vetovuorossa myös toista kertaa, mutta egyptiläistähti antoi Firminon asettua pallon taakse, jotta brasiliainen pystyi täydentämään hattutemppunsa. Liverpool-luotsi Klopp liikuttui Salahin eleestä.

– Melkein itkin, kun Mo Salah antoi Firminon laukoa rangaistuspotkun, sillä tiedämme kaikki, kuinka paljon Mo haluaa tehdä maaleja. Se oli todella kivasti tehty, Klopp hehkuttaa Goalin mukaan.

Salah on tällä hetkellä Valioliigan maalipörssin jaetulla kärkisijalla yhdessä Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangin ja Tottenhamin Harry Kanen kanssa. Jos Salah olisi päättänyt laukoa pilkun itse, olisi hänellä ollut oiva sauma nousta yksin maalitilaston ykköseksi. Klopp vertaa Salahin elettä myöhäiseen joululahjaan.

– Joulu on ohi, mutta ei pelaajien välillä, Klopp myhäilee.

Lue myös:

    Uusimmat