Liverpool pääsi sopuun jättisiirrosta, mutta Chelsea on jälleen ryöstämässä tähtihankintaa itselleen

Liverpool on päässyt sopuun Southamptonin kanssa keskikenttäpelaaja Romeo Lavian siirtosummasta. Jos 19-vuotias supertalentti pääsee sopimukseen Liverpoolin kanssa, Southampton tilittää 60 miljoonaa puntaa eli lähes 70 miljoonaa euroa hänen myynnistään.

Liverpool on etsinyt viime viikkoina keinoja saada vahvistuksia kesän aikana kovasti harventuneelle keskikentälleen ja erityisesti puolustava keskiakselin pelaaja on ollut Jürgen Kloppin kiikarissa. Viime perjantaina seura näytti nappaavan ison kalan, kun se oli voittanut tarjouskilpailun Brightonin Moises Caicedosta.

Ennätyssiirto ei kuitenkaan mennyt maaliin, kun Caicedo yllättäen ilmoitti haluavansa Liverpoolin sijaan Chelsean riveihin. 21-vuotias ecuadorilainen siirtyi lopulta Lontooseen Valioliigan ennätyssummalla 115 miljoonalla punnalla.

Caicedon siirron epäonnistuttua Liverpoolin katseet kääntyivät jälleen Romeo Laviaan, jonka siirtosummasta on käyty neuvotteluja jo pidempään. Maanantaina roimasti parantunut 60 miljoonan punnan siirtotarjous riitti Southamptonille, joka on The Guardianin mukaan hyväksynyt pelaajan siirron.

Caicedo-vyyhti on brittilehden mukaan kuitenkin vaarassa toistua jälleen, sillä Chelsean kerrotaan olevan niin ikään Lavian perässä, eikä tällä hetkellä ole tarkkaan tiedossa, kumpaan seuraan belgialaislahjakkuus haluaisi liittyä.

The Guardianin mukaan Liverpoolin onkin nyt saatava Lavia vakuuttumaan Anfield-siirron mielekkyydestä ennen kuin Chelsea pääsee jälleen apajille.

Chelsea ja Liverpool kohtasivat sattumoisin Valioliiga-kauden avausottelussaan sunnuntaina. Pisteet jaettiin Stamford Bridgellä 1–1-tasapelin jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat