Mainos

Varmistus: Live-videot tulossa Instagramiin

Live-videopalvelut ja -lähetykset ovat nostaneet suosiotaan hurjalla vauhdilla, ja kuvanjakopalvelustaan tunnettu Instagram on myös tuomassa live-videot palveluunsa. Asian varmisti yhtiön toimitusjohtaja Kevin Systrom Financial Timesille.

Instagramin live-videot pilkahtivat esiin jo muutama viikko sitten, kun muutamat käyttäjät pääsivät testivaiheessa ollutta ominaisuutta kokeilemaan. Venäläisen T Journal -sivuston mukaan live-videot tulevat näkymään Stories-kuvakkeiden rivissä ja oman live-lähetyksen voi aloittaa ”Go Insta!” -painikkeella.

Systrom kuvaili Financial Timesille, kuinka live-lähetykset ovat erinomainen tapa tuoda ihmisiä lähemmäs toisiaan. Vaikka hän vahvistikin live-videoiden olevan tulossa palveluun, aikataulua Systrom ei kertonut.

Ennen Instagramia ovat live-videolähetyksiä tarjonneet jo muun muassa Instagramin omistava Facebook, YouTube, Snapchat sekä Twitter. Financial Timesin mukaan live-videoiden katselumäärät YouTubessa ovat vuodessa lisääntyneet 80 prosenttia, ja Facebookissa live-videoiden määrä on kasvanut peräti nelinkertaiseksi toukokuun jälkeen.

Instagram ei halua tulla profiloiduksi pelkkänä kuva- tai kamerasovelluksena, toimitusjohtaja Systrom kuvailee Financial Timesille. Siinä missä Snapchatin kehittäjä Snap Inc kuvailee itseään kamerayhtiöksi, haluaa Instagram ”jakaa kokemuksia”. Instagram julkaisi aiemmin tänä vuonna Snapchatistä apinoidun Stories-toiminnon, jossa kuvia ja videota voi julkaista omaan tarinaansa 24 tunnin ajaksi kerrallaan.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja