LIVE: Tatli iski itsensä takaisin EM-mestariksi!

MTV Sport seurasi, kun suomalaisnyrkkeilijä Edis Tatli kohtasi EM-uusintaottelussa Francesco Pateran

Edellinen kohtaaminen käytiin toukokuussa Turussa, jossa tittelivyö ojennettiin Pateralle. Voitto ratkesi belgialaiselle tuomariäänin 2-1. Tatlin leiri valitti päätöksestä, joka kuitenkin hylättiin.

Revanssiottelu järjestyi varsin nopeasti ja se käytiin tiistaina Töölön kisahallissa.

Ottelutapahtumia:

Kello 21.16: Tervetuloa seuraamaan Helsingin nyrkkeilyillan pääottelua. Ottelun on tarkoitus alkaa kello 21.30 jälkeen.

Kello 21.17: Meneillään on naisten kärpässarjan kohtaaminen venäläisen Elena Savelevan ja ukrainalaisen Oksana Romanovan välillä. Tämä on viimeinen taisto ennen illan pääottelua.

Kello 21.21: Saveleva vie taiston nimiinsä teknisellä tyrmäyksellä. Nyt katseet Tatlin ja Pateran revanssiotteluun.

Kello 21.29: Tatli lämmittelee vielä pukukopin puolella hanskat kädessä. Kohta mennään.

Kello 21.31: Pääottelu on täysin aikataulussa. Taisto on suunniteltu 12-eräiseksi. Tatli astelee kehään.

Kello 21.32: Patera saapuu Töölön näyttämölle. Suomalaisyleisö buuaa.

Kello 21.34: Molemmat ottelijat kehässä. Ottelu käyntiin kansallislaulujen jälkeen.

Kello 21.39: Todella pitkän Belgian kansallislaulun ja Maamme-laulun jälkeen matsi on valmiina käynnistymään.

Kello 21.42: 1. erä. Esittelyt paketissa. Ottelu käynnissä.

Kello 21.45: Tatlilta vahva aloitus. Suomalaisiskijä on aktiivinen. Laadukas erä.

Kello 21.49: Pateralta huomattavasti parempi erä. Tatlin paketti hyvin kasassa. Ottelussa on kova tempo päällä.

Kello 21.52: Tatlilta jo pientä "kisuttelua" kolmannessa erässä. Tatlin itseluottamus on korkealla.

Kello 21.54: 3. erässä molemmat yrittivät hyökätä. Tatli näyttää edelleen erittäin vahvalta.

Kello 21.58: Neljäs erä Pateralle. Belgialaisiskijä pääsi toimittamaan muutamia teräviä iskuja, kun Tatli passivoitui.

Kello 22.02: Viides erä: Patera entistä aktiivisempi. Tatli taistelee mukana.

Kello 22.05: Melkoinen kuudes erä! Tatlilta upeita hyökkäyksiä. Pateralta myös tiukkoja iskuja.

Kello 22.10: Tatlille seitsemäs erä. Todella tasapainoista ottelemista suomalaisiskijältä.

Kello 22.14: Tatli jatkaa painostusta. Yleisö hurmioissaan. Patera on jäänyt jälkeen.

Kello 22.17: Patera yrittää painostaa, mutta näyttää väsyneeltä. Tatli ei horju lainkaan.

Kello 22.22: Ottelua käyty jo kymmenen erää. Patera ei ole saanut kiriä käyntiin. Tatli on menossa kohti voittoa.

Kello 22.26: Tatli toimittaa kivuliaita iskuja. Patera horjuu. Yleisö mylvii.

Kello 22.27: Viimeinen erä käynnissä. Tatli on erittäin vakuuttava, edelleen.

Kello 22.30: Ottelu paketissa. Iso yllätys olisi, jos Tatli ei nappaisi EM-vyötä haltuunsa.

Kello 22.32: Tuomariääniä odotellaan.

Kello 22.33: Tatli voittaa! Tuomariäänet yksimielisesti suomalaisiskijälle.

Kello 22.35: "Satutin peukaloa hieman kolmannessa erässä, mutta silti kaikki meni todella hyvin. Olin koko ajan edellä", Tatli sanoi kehähaastattelussa.

Tatli: Nyt en jättänyt mitään epäselväksi 3:23