Mainos

Live: SuomiAreena kokoaa yhteen liudan viihdenimiä – myös maahanmuutto ja uskonto listalla

MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä keskustelutapahtuma SuomiAreena keräsi Porissa ja lähiseudun tapahtumissa maanantaina noin 6230 henkeä. Maanantain kävijämäärä oli noin kaksinkertainen viime vuoden avausmaanantaihin verrattuna.

Porissa järjestettävän keskustelutapahtuman toinen virallinen päivä tuo toreille ja lavoille valtavan määrän tunnettuja suomalaisia vaikuttajia sekä viihdemaailmasta tuttuja henkilöitä.

Tiistaina Porissa voi bongata mm. Lenita Airiston, Anna Puun, Yonan, Jani Toivolan, Juhana Vartiaisen, Juhani Tammisen, Karri "Paleface" Miettisen, Ritva "Kike" Elomaan sekä kymmeniä muita.

Keskusteluita on tarjolla maahanmuutosta uskontoon, kierrätyksestä kehitysyhteistyöhön, perussuomalaisista puhetaitoon.

MTV.fi sekä MTV Katsomo näyttävät suuren osan keskusteluista suorina nettilähetyksinä. Päivän puhuttelevimmat aiheet kootaan DNA:n SuomiAreenaTV:hen, jossa on ohjelmaa kello 7-22.

Lisäksi ohjelmaa on nähtävillä MTV lavalta, jossa vierailevat huomenna suurin osa päivän nimekkäimmistä keskustelijoista.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Suoraa nettilähetystä näytetään myös aamupäivästä alkuiltaan SuomiAreena-pihasta, jossa huomenna ovat lauteilla muun muassa muusikot Yona ja Anna Puu kello 10:30, uskontokeskustelijat kello 12.15 alkaen sekä omistuskeskusteluun osallistujat kello 14. Iltapäivällä kello 15.45 puhutaan kiekosta ja kulttuurista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Neljäs nettisuora yhdistelee tapahtumia Eetunaukion lavalta sekä Purje-lavalta Porin Raatihuoneen puistosta. Näillä lavoilla keskustellaan mm. tulevaisuudesta, perussuomalaisista, perheestä, vasemmistoliitosta sekä koulutuksesta.


Lisäksi illalla kello 19.30-21 nähdään sekä MTV3-kanavalla että MTV Katsomossa SuomiAreena Special, joka jatkaa päivän teemoja mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

Tiistaina aiheena ovat Suomen talous, soten haasteet sekä koulukiusaaminen. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa Carl Haglund, Paavo Arhinmäki ja Jani Toivola.  Lisäksi otetaan selkoa, mitä kuuluu Waltteri Torikan kesään.

1:29:51

Aamu alkaa Porissakin Huomenta Suomella, joka ottaa aamuvirkut vieraansa vastaan MTV lavalla Eetunaukiolla.

2:04:14

MTV ja Pori toivottavat kaikki tervetulleiksi seuraamaan keskusteluita joko paikalle tai nettisuorien tai TV-kanavien kautta!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.