Mainos

Live koko päivän: Keskustelua koulutuksesta ja taloudesta - päivä huipentuu BumtsiBumiin!

SuomiAreena-viikko on puolessa välissä ja tahti sen kun vain kiihtyy. Tänään on luvassa suorana myös iki-ihana Bumtsibumin paluu, tosin vain kertaluonteisesti.

Suomen suurin keskustelutapahtuma laittoi jo avajaispäivinään kävijäennätykset uusiksi. Myös keskiviikkona on odotettavissa kovia kävijälukuja, kun paikalle Porin keskusta-alueelle nousee keskusteluareenoiden lisäksi värikäs Kansalaistori.

Keskiviikon kantavana teemana Porissa on koulutus. Koulutusaiheisia keskusteluita on tarjolla ympäri Poria monenlaisista kulmista, koko päivän ajan.

Lisäksi SuomiAreenassa puhutaan muun muassa taiteesta, eläkeuudistuksesta, Ukrainasta, yksinäisyydestä sekä viihteestä ja draamasta.

Päivä huipentuu nostalgisiin tunnelmiin, kun BumtsiBum-show palaa lavoille. Suorana MTV Katsomossa kello 18.15 alkava nähtävä DNA Bumtsibum-show'n odotetaan keräävän Raatihuoneen puistoon Purje-lavan ympäristöön valtavan määrän ohjelman faneja ja muita kiinnostuneita.

DNA Bumtsibum katsottavissa alla olevasta linkistä kello 18.15, mutta ohjelmaa tällä kanavalla on jo kello 10.30 alkaen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Tänä kesänä SuomiAreenan parhaat palat tarjoillaan televisiokatsojille omalla SuomiAreenaTV-kanavalla. Myös tällä kanavalla koetaan huippusuositun BumtsiBum!-ohjelman paluu kertaluontoisesti Marco Bjurströmin johdolla.

Valtakunnallinen SuomiAreenaTV-kanava näkyy DNA:n kaapeli- ja antenniverkoissa sekä DNA TV -palvelun kautta. Ohjelmaa on joka arkipäivä kello 7-22.15.

Ohjelmaa nähdään suorana MTV Katsomossa myös MTV-lavalta, jossa käy päivän kovimpia ja kiinnostavimpia puhujia lyhyessä haastattelussa. Ohjelmaa MTV-lavalta voi seurata kello 10 alkaen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Myös SuomiAreena-pihan tapahtumat näytetään MTV Katsomossa suorana kello 10.30 alkaen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

SuomiAreenassa käytyjä keskusteluita, kiinnostavia vieraita ja myös aivan uusia aiheita esitellään lisäksi MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa suorana nähtävässä SuomiAreena Specialissa.

Keskiviikkona tentattavana on opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Ohjelmassa muistellaan myös Suomen viihdehahmoja ja puidaan turvallisuusasioita. Vieraina nähdään muun muassa Päivi Räsänen, Jyri Häkämies ja Lauri Lyly, Duudsoneista tuttu HP Parviainen ja Mikko Alatalo.

1:30:04

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.