Mainos

Live: SuomiAreena tarjoaa jättipaketin keskustelua - neljä nettisuoraa ja erikoisohjelmia

Tänään virallisesti käynnistyvä SuomiAreena tarjoaa tänä vuonna enemmän yhteiskunnallista keskustelua kuin koskaan ennen. 

MTV ja Porin kaupunki toivottavat kaikki paikalle seuraamaan keskusteluita ja aloittamaan itse puheita päättäjien kanssa, mutta vaikka matka ei Poriin veisi, voi keskusteluista pysyä kärryillä MTV Uutisten ja MTV Katsomon kautta.

SuomiAreena saa ensi kertaa oman tv-kanavan. SuomiAreenaTV välittää kiinnostavimmat keskustelut ja sisällöt joka päivä aamuseitsemästä Kymmenen uutisiin saakka. 

Suoraa lähetystä voi seurata myös yksittäisiltä lavoilta.

MTV-lavalla Eetunaukiolla haastatellaan kaikki päivän tunnetuimmat vieraat sekä puhutaan päivän pääaiheista aamupäivästä alkuiltaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

SuomiAreena-pihalla nähdään tänään keskustelua hallituksen ja opposition välillä kello 12.15 sekä robottihoitajista kello 14.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Porin puistossa sijaitsevan Purje-lavan sekä Eetunaukion lavan tapahtumat nähdään yhdessä nettisuorassa. Tänään lavoilla käydään keskusteluita muun muassa kodin ja koulun yhteistyöstä kello 11, kokoomuksesta kello 12, RKP:stä sekä Suomen turvallisuudesta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

MTV3-kanavalla nähdään päivittäin myös SuomiAreena Special -ohjelma kello 19.30-21. 

Tänään ohjelmassa keskustellaan esimerkiksi seksuaalirikosten tuomioista, vanhusten hoidosta, sekä koulun ja kodin yhteistyöstä ja suomalaisen ruuan tulevaisuudesta. Vieraina nähdään muun muassa rikosoikeuden professori Jussi Tapani, kansanedustaja Li Andersson, Maria Ohisalo, Ville Turkka ja Sipe Santapukki.

1:30:06

Tv-tuotannot aloittaa joka aamu aamuseitsemältä Poriin tapahtuman ajaksi matkannut Huomenta Suomi kello 7.

2:04:14

MTV:n ja Porin kaupungin järjestämän tapahtuman pääteemoja ovat koulutus ja kulttuuri, mutta myös ajankohtaisiin uutisaiheisiin tartutaan hanakasti.

SuomiAreena järjestetään tänä vuonna kymmenettä kertaa. Siitä on kasvanut jopa Euroopan tasolla merkittävä keskustelutapahtuma, joka vetää paikalle niin päättäjiä, kulttuurielämän vaikuttajia kuin kansalaisia.

SuomiAreenassa nähdään viikon aikana noin 160 tilaisuutta ja 800 puhujaa. Paikalle saapuvat muun muassa uudet ministerit ja presidentit Tarja Halonen ja Martti Ahtisaari.

Porille SuomiAreena on kaupungin elinkeinojohtajan mukaan erittäin tärkeä, sen järjestämisestä karhukaupungissa on sovittu aina vuoteen 2020 saakka.Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja