Mainos

SuomiAreena alkoi ennätysvauhdilla - kävijämäärät kaksinkertaistuneet

Kymmenettä kertaa järjestettävä SuomiAreena käynnistyi ennätysvauhdilla. Lauantain, sunnuntain ja maanantain tapahtumissa on ollut yleisöä yhteensä 7 774.

Viime vuonna samaan aikaan kävijöitä oli 3 983 eli määrä on lähes tuplaantunut.

MTV:n ja Porin kaupungin järjestämästä, historian suurimmasta SuomiAreenasta näytetään ohjelmaa 22 tuntia MTV3-kanavalla. Keskusteluja on tulossa MTV Katsomo-palveluun parisataa tuntia. Tapahtumalla on myös viikon ajan toimiva oma TV-kanava SuomiAreenaTV. 

- Pääteemamme opetus ja kulttuuri viihteestä taiteisiin on niin ihmisläheinen, että se vetää väkeä tilaisuuksiin. Poliitikkojen ja yritysjohtajien rinnalla puhujina nähdään paljon taiteilijoita. Lisäksi Kreikan ja euron kriisi lisää mielenkiintoa entisestään, riemuitsee MTV:n tapahtumajournalismista ja ajankohtaisohjelmista vastaava toimituspäällikkö Jussi Eronen.

MTV.fi sekä MTV Katsomo näyttävät suuren osan keskusteluista suorina nettilähetyksinä. Päivän puhuttelevimmat aiheet kootaan DNA:n SuomiAreenaTV:hen, jossa on ohjelmaa kello 7-22.

Lisäksi ohjelmaa on nähtävillä MTV lavalta, jossa vierailevat huomenna suurin osa päivän nimekkäimmistä keskustelijoista.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Suoraa nettilähetystä näytetään myös aamupäivästä alkuiltaan SuomiAreena-pihasta, jossa huomenna ovat lauteilla muun muassa muusikot Yona ja Anna Puu kello 10:30, uskontokeskustelijat kello 12.15 alkaen sekä omistuskeskusteluun osallistujat kello 14. Iltapäivällä kello 15.45 puhutaan kiekosta ja kulttuurista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Neljäs nettisuora yhdistelee tapahtumia Eetunaukion lavalta sekä Purje-lavalta Porin Raatihuoneen puistosta. Näillä lavoilla keskustellaan mm. tulevaisuudesta, perussuomalaisista, perheestä, vasemmistoliitosta sekä koulutuksesta.


Lisäksi illalla kello 19.30-21 nähdään sekä MTV3-kanavalla että MTV Katsomossa SuomiAreena Special, joka jatkaa päivän teemoja mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

Tiistaina aiheena ovat Suomen talous, soten haasteet sekä koulukiusaaminen. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa Carl Haglund, Paavo Arhinmäki ja Jani Toivola.  Lisäksi otetaan selkoa, mitä kuuluu Waltteri Torikan kesään.

1:29:51

Aamu alkaa Porissakin Huomenta Suomella, joka ottaa aamuvirkut vieraansa vastaan MTV lavalla Eetunaukiolla.

2:04:14

MTV ja Pori toivottavat kaikki tervetulleiksi seuraamaan keskusteluita joko paikalle tai nettisuorien tai TV-kanavien kautta!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.