Näin HJK kaatui Krasnodarin käsittelyssä

HJK pelasi torstaina venäläisen FC Krasnodarin kanssa Eurooppa-liigan play-off -taiston ensimmäisessä osaottelussa.

MTV Sport seurasi ottelun etenemistä hetki hetkeltä.

Kello 21.52: Joukkueiden toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina, jolloin HJK isännöi Krasnodaria. Päästäkseen Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, HJK:n olisi voitettava kotiottelu vähintään 4-0.

Kello 21.50: Ottelu päättyy! Kotijoukkue Karsnodar voittaa ensimmäisen osaottelun maalein 5-1.

90.+3 min: Zeneli keskittää lupaavasti, mutta maalivahti Dykan nappaa pallon.

90.+2 min: HJK pyrkii vimmatusti murtamaan Krasnodarin puolustusrintaman.

90. min: Lisäaikaa 3 minuuttia.

88. min: Krasnodar saa vapaapotkun noin 30 metristä. Brassi Wanderson laukoo ylärimaan!

85. min: Kentälle tullut HJK:n Malolo kokeilee kaukolaukausta, mutta pallo selvästi ohi maalista.

84. min: HJK vaihtaa: Mendy ulos, Malolo kentälle.

81. min: Krasnodarin maalivahti Andrei Dykan peippailee pallon kanssa, ja HJK:n Kolehmainen liukuu palloa kohti. Pallo valahtaa päädystä yli.

80. min: Kovaa vääntöä keskialueella. Krasnodar varmistaa, ettei HJK pääse nopeisiin hyökkäyksiin.

78. min: Krasnodarin syöttö menee pitkäksi HJK:n päädystä. Maalipotku.

76. min: Krasnodar prässää ylhäältä. HJK ei tahdo saada hyökkäyksiään kunnolla käyntiin.

74. min: Krasnodar vaihtaa: Fedor Smolov pois kentältä ja Dimitri Torbinski kentälle.

73. min: HJK:n kavennusmaali uskomattoman lähellä! Jallow puskee maalin edustalta, mutta pallo pomppaa tolpasta maalivahdin jalan kautta niukasti ohi toisesta tolpasta.

71. min: HJK pääsee pitkästä potentiaalisesti vaaralliseen hyökkäykseen. Paitsio.

68. min: HJK:n Rasmus Schüller saa keltaisen kortin.

66. min: Krasnodar jatkaa rajua painostusta HJK:n päädyssä.

64. min: Maali! Krasnodar menee jo 5-1-johtoon. Juri Gazinski laukoo 16 metristä vastapalloon tulisesti.

61. min:Maali! 4-1. Vaihdosta kentälle tullut Krasnodarin Wanderson tykittää kaukolaukauksen ohi Örludin.

60. min: Myös HJK vaihtaa: Gideon Baah vaitoon, ja Tapio Heikkilä kentälle.

57. min: Maalin jälkeen Krasnodar vaihtaa: Ahmedov ja Bystrov penkille, Wanderson ja Ari kentälle.

56. min: Maali! Krasnodarin Ahmedov tekee pilkulta 3-1.

55. min: Krasnodarille jälleen rangaistuspotku! HJK:n Peiposelle tilanteesta keltainen kortti.

53. min: HJK:lla vaarallinen kulmapotku: pallo pomppii jo Krasnodarin maalin edessä, mutta isäntien puolustus hoitaa tilanteen.

50. min: Krasnodar vaarallisesti HJK:n päädyssä, mutta laukaus menee roimasti ohi maalin.

47. min: Krasnodarilla jälleen vaarallinen keskitys HJK:n boksiin, mutta puolustus hoitaa tilanteen.

Kello 21.01: Toinen jakso alkaa.

Kello 21.01: Tauolla ei pelaajavaihtoja.

Kello 21.01: Avausjakson tilastot: Pallonhallinta Krasnodarille 52-48%, kulmat 5-4 ja laukaukset 7-3.

Kello 20.47: Avauspuoliaika päättyy. Tauolle poistutaan Krasnodarin johtaessa 2-1.

45.+2 min: Krasnodarilla jälleen vaarallinen tilanne HJK:n maalin edustalla, mutta puolustus potkaisee pallon pitkälle keskialueelle. Avausjakso vihelletään päättyneeksi.

45.+1 min: Krasnodarin Smolov laukoo boksin rajan tuntumasta, mutta Örlund koppaa pallon helposti syliinsä.

45. min: Lisäaikaa 2 min.

43. min: HJK vastahyökkäykseen, mutta Zeneli kaadetaan keltaisen kortin arvoisesti. Kortin sai Vladimir Bystrov.

43. min: Krasnodar nopeaan vastahyökkäykseen, jonka HJK:n puolustus hoitaa.

42. min: Zenelin kulma kilpistyy ensimmäiseen Krasnodarin pelaajaan.

42. min: HJK:n hyökkäys päätyy kulmapotkuksi.

41. min: Krasnodarilta jälleen lyhyt kulma. Ja taas HJK:n puolustus hoitaa tilanten.

40. min: Krasnodarin nopea vastahyökkäys päätyy kulmapotkuksi.

40. min: HJK:lle noin 40 metristä vapaapotku. Krasnodarin puolustus hoitaa.

39. min: Krasnodar pelaa kulman jälleen lyhyenä. Tilanne kuivuu kokoon, ja HJK:lle vapaapotku.

38. min: Mamajev jälleen pahanteossa HJK:n boksissa, mutta puolustus hoitaa pallon yli päädystä. Kulmapotku.

36. min: Krasnodarin Fjodor Smolov saa roikkopallon vaarallisesti HJK:n maalin eteen, mutta maalivahti Örlund hyppää pomppivan pallon hyppysiinsä.

35. min: Krasnodarin vaarallinen tilanne: Ragnar Sigurdsson pukkaa erikoistilanteesta pallon vain hieman ohi maalin.

33. min: Viimeiset pari minuuttia peliä on käyty keskialueella ja ottelun hurja tempo on hieman laantunut.

30. min: Krasnodarin Petrov jälleen vaarallisesti pallon kanssa HJK:n boksissa. Klubin puolustus selvittää hässäkän.

29. min: HJK:lla pitkästä aikaa vahva tilanne hyökkäyspäädyssä. Syöttö menee kuitenkin vastustajille.

28. min: HJK:n Kolehmaista rikotaan omalla kenttäpuoliskolla. HJK:n vapaapotku.

26. min: Krasnodar antaa jälleen kulman lyhyenä. Tilanne kuitenkin kuivuu kokoon.

26. min: Krasnodarin Sergei Petrov haastaa jälleen HJK:n puolustajia. Pallo päädystä yli kulmapotuksi.

25. min: Ottelun alun pallonhallinta isännille 56-44%.

24. min: Krasnodar pyörittää jälleen vaarallisesti HJK:n päädyssä. HJK:n puolustus kestää.

22. min: HJK:n Atomu Tanaka tulee hieman ontuen vaihtoon, Toni Kolehmainen tilalle.

21. min: Krasnodarilla jälleen paha tilanne, mutta HJK:n puolustus hoitaa tilanteen.

20. min: Ottelun alku on ollut tapahtumia täynnä: Kaksi rangaistuspotkua, kolme tehtyä ja yksi hylätty maali.

19. min:HJK:lle maali! Kulmapotkusta 2-1-kavennus! Maali merkitään ainakin Gideon Baahille, joka oli tilanteessa päineen välissä.

18. min: HJK:lle kulmapotku.

16. min: Zeneli laukoo pilkulta tolppaan! Pallo pomppaa takaisin Zenelille, jonka jälkeen Jallow potkaisee pallon maaliin. Maalia ei kuitenkaan hyväksytä, koska Zenelillä kaksi kosketusta pilkkutilanteessa.

15. min: HJK:lle rangaistuspotku! Krasnodarin puolustaja koskee kädellä palloon boksin.

14. min: Krasnodarilla jälleen vaarallinen tilanne HJK:n maalilla. Mamajevin hattutemppu jää ainakin toistaiseksi tekemättä, kun HJK:n puolustus hoitaa pomppupallon pois boksista.

13. min: Kulmapotkusta pallo HJK:n Ojalalle, mutta pallo reilusti yli maalin.

12. min: HJK:n kulmapotku päätyy lopulta kulmapotkuksi toiselta puolelta.

12. min: HJK:lle ensimmäinen kulmapotku.

10. min: Maali! 2-0! Krasnodarin tähti Pavel Mamajev tekee rangaistuspotkusta illan toisen maalinsa.

9. min: Heti maalin jälkeen Krasnodarille pilkku! Pelaaja kaadetaan boksin rajalla.

7. min: Maali!Pavel Mamajev tekee Krasnodarille 1-0. Keskitys laidasta, ja pallo ohjataan muutamasta metristä etukulmaan. Daniel Örlund maalilla ei mahtanut mitään.

6. min: HJK on hallinnut palloa, mutta syötöt keskialueelta eivät löydä hyökkääjiä.

4. min: Vaikean alun jälkeen HJK pääsee hyökkäykseen, mutta pallo lipsahtaa Zenelin jalasta ulos sivurajasta.

1. min: FC Krasnodarilla heti vaarallinen tilanne, mutta HJK:n puolustus hoitaa tilanteen.

Kello 20.00: Ottelu alkoi!

Kello 19.55: HJK:n kannattajapäädyssä näyttäisi olevan tilaa:

Kello 19.48: Juniorit valmiina saattamaan pelaajat kentälle:

Kello 19.44: Vedonlyöjien kirjoissa HJK:n vierasvoitto olisi tänään suuri yllätys, sillä esim. kotimainen Veikkaus tarjoaa HJK:lle vierasvoitosta kerrointa 13,5.

Kello 19.35: HJK:n avauskokoonpano otteluun:
Daniel Örlund; Roni Peiponen, Juhani Ojala, Markus Heikkinen, Gideon Baah; Guy Moussi, Rasmus Schüller; Formose Mendy, Atomu Tanaka, Erfan Zeneli; Ousman Jallow.

Kello 19.35: Tervetuloa seuraamaan HJK:n tärkeää vieraspeliä FC Krasnodaria vastaan. Kyseessä on Eurooppa-liigan karsintojen viimeisen kierroksen ensimmäinen osaottelu.