Courteney Cox teki paljastuksen Frendit-sarjasta jakaessaan muiston Matthew Perrysta – yleisön reaktio muutti kaksikon hahmojen suhteen

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Matthew Perry löydettiin kuolleena porealtaasta kotoaan Los Angelesista 28. lokakuuta.

Courteney Cox ja edesmennyt Matthew Perry näyttelivät Frendit-sarjassa pariskuntaa. 

Matthew Perryn  Frendit-kollega näyttelijä Courteney Cox jakoi 14. marraskuuta Instagramissa muiston edesmenneestä ystävästään. Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta Los Angelesissa 28. lokakuuta. Perry näytteli Frendeissä Chandler Bingia ja Cox puolestaan Monica Gelleriä. 

Cox jakoi videon, jossa näkyy, miten eräs kohtaus oikeasti meni ja miten se näytettiin televisiossa. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen niin kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka sain sinun kanssasi Matty, ja kaipaan sinua joka päivä. Kun työskentelet jonkun kanssa niin läheisesti, kun minä Matthew’n kanssa, niin on tuhansia hetkiä, joita voisin jakaa, Cox kirjoitti.

Tässä on yksi suosikkini. Taustaksi: Chandlerilla ja Monicalla piti olla yhden yön juttu Lontoossa. Mutta yleisön reaktion takia siitä tuli heidän rakkaustarinansa alku. Ennen kuin aloimme kuvata tuota kohtausta, hän kuiskasi korvaani hauskan lauseen, jonka sanoisin. Hän teki usein sellaisia asioita. Hän oli hauska ja hän oli kiltti, Cox kirjoitti.

Cox näytteli Monicaa Perryn Chandlerin rinnalla vuosina 1994–2004. Monican ja Chandlerin romanssista tuli yksi sarjan keskeisimmistä rakkaustarinoista. 

Cox osallistui muiden Frendit-tähtien Jennifer Anistonin,  Lisa Kudrow’n,  David Schwimmerin ja Matt LeBlancin kanssa Perryn hautajaisiin Los Angelesissa, jotka pidettiin 3. marraskuuta viikko hänen kuolemansa jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat