Lippukaaos! Uusimman Star Wars -elokuvan myynti kaatoi Finnkinon järjestelmän puoleksitoista tunniksi

Rogue One: A Star Wars Story -elokuvan ennakkolipunmyynti alkoi tänään maanantaina sen verran kovalla paineella, että Finnkinon lipunmyyntijärjestelmä kaatui.

Rogue One: A Star Wars Story -elokuvan ennakkomyynti alkoi Finnkinon teattereissa ja verkkokaupassa tänään kello 10. Lipunmyyntiin kohdistui niin kova kävijäpiikki, että se kaatui puoleksitoista tunniksi.

Finnkinon markkinointi- ja myyntijohtaja Kalle Peltolan mukaan kyseessä oli astetta kovempi myyntipiikki, sillä se kaatoi tietokantapalvelimen.

– Verkkokaupassa myynti oli poikki 1,5 tuntia ja teattereissa tunnin verran. Tämä tarkoitti sitä, että koko lipunmyynti oli poikki. Olemme tietenkin pahoillamme, että näin kävi. Rogue One: A Star Wars Storyn Studio halusi lanseerata elokuvan kaikille faneille yhtä aikaa, jonka seurauksena kävijäpiikki syntyi.

Peltolalla ei vielä ole tarkkoja lukuja lipunmyynnin piikeistä, mutta sanoo samanaikaisia käyttäjiä olleen lipunmyynnin kimpussa tuhansittain.

– Nyt kaikki toimii jälleen normaalisti, Peltola vakuuttaa.

Lucasfilmin ensimmäinen itsenäinen Star Wars -elokuva Rogue One: A Star Wars Story kertoo kapinallisryhmästä, joka osallistuu hengenvaaralliseen tehtävään. Heidän tavoitteenaan on varastaa Kuolemantähden piirustukset.

Rogue One: A Star Wars Story saa maailman ensi-iltansa keskiviikkona 14. joulukuuta 2016 ympäri maailmaa. Ennakkolipunmyynti käynnistyi tänään maanantaina kello 10. 

Lue myös:

    Uusimmat