Mainos

Star Wars oli taas liikaa Finnkinolle – "Verkkosivut pääsivät lipsahtamaan pimeälle puolelle"

Uuden Tähtien sota -elokuvan ennakkolipunmyynnin alkaminen kaatoi Finnkinon verkkosivut kahden edellisen tavoin.

Uuden Tähtien sota -elokuvan Star Wars: The Last Jedi ennakkolipunmyynti alkoi tänään tiistaina 10. lokakuuta kello 10 Finnkinon verkkokaupassa porrastetusti.

Ensin liput tulivat myyntiin Helsingissäja tuntia myöhemmin Espoolla ja Vantaalla. Puoliltapäivin lipunmyynti käynnistyi Turussa ja Tampereella sekä kello 13 Porissa, Lahdessa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Pian lipunmyynnin alkamisen jälkeen Finnkinon nettikauppa kaatui ja yhtiön koko nettisivut jouduttiin sulkemaan.

– Joudumme väliaikaisesti sulkemaan pääsivuston, jotta pääsemme purkamaan verkkokaupan sekä teattereiden ruuhkia. Pahoittelemme kovasti tästä aiheutunutta häiriötä ja pyrimme saamaan verkkokaupan jälleen pelittämään, Finnkinon Facebook-sivuilla kerrottiin tiistaina lipunmyynnin alkamisen jälkeen.

Pettyneet fanit avautuivat tilanteesta Finnkinon Facebookissa.

– Edes sisäänkirjautuminen ei tällä hetkellä onnistu (ei edes tuon pikapäissä pystyyn nostetun kevyemmän sivun kautta). Vaikea on ostaa lippuja, jos ei pääse kirjaamaan itseään sisään ja sivulla odottaa vain viesti "Lippujen ostaminen ei tällä hetkellä ole valitettavasti mahdollista", kommenteissa todetaan.

– Tämä on nyt nähty jo kahdesti, ensin Star Wars: The Force Awakensin kanssa ja viime vuonna Rogue One: A Star Wars Storyn kanssa. Tämä ei millään muotoa voi enää tulla teille yllätyksenä, että iso määrä ihmisiä haluaa ensi-iltaan liput Star Wars -elokuviin. Eikä auta mikään tunnin porrastaminen, kun jo pelkkä Helsinki vetää teidän sivut niin jumiin, ettei edes sisään pääse kirjautumaan.

Facebookissa Finnkinon edustaja vastaili pettyneille asiakkaille aiempien Star Wars -elokuvien lipunmyynnin kaatumisen ajalta totuttuun tyyliin.

– Verkkosivut pääsivät näköjään kuitenkin lipsahtamaan pimeälle puolelle. Töitä tehdään kovasti jotta saadaan homma taas pelittämään.

Vuosi sitten marraskuussa Tähtien sota -sarjaan kuuluvan Rogue One: A Star Wars Story -elokuvan ennakkolipunmyynti kaatoi Finnkinon lipunmyyntijärjestelmän.

Myös syksyllä 2015 Finnkinon nettisivut pimenivät, kun Star Wars: The Force Awakens -elokuvan (2015) lippujen ennakkomyynti pimensi Finnkinon nettisivut.

– The force is strong, niin sanotusti. IT-jedimme olivat varautuneet kaikkeen, kommentoi Finnkinon markkinointipäällikkö Taina Itämäki tuolloin MTV.fille.

– Silti pimeä puoli otti vallan. Taistelemme valomiekkoinemme sitä vastaan. Toivottavasti verkkosivut alkavat toimia taas pian. Aina on toivoa, hän jatkoi.

Star Wars: The Last Jedin pääosissa nähdään muun muassa Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Laura Dern ja Benicio Del Toro. Elokuvan on ohjannut Rian Johnson.

Katso elokuvan uusi suomeksi tekstitetty traileri alla!


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja