Lionel Messin suuri päätös huojuu – tuore lausunto paljasti merkittävän muutoksen

Lionel Messin unelma toteutui viimein – Argentiinan supertähti sai MM-pokaalin käsivarsilleen 1:28
Lionel Messin unelma toteutui viimein – Argentiinan supertähti sai MM-pokaalin käsivarsilleen joulukuussa 2022.

Tuore maailmanmestari ja jalkapallotaivaan supertähti Lionel Messi on avannut sanaisen arkkunsa vuoden 2026 MM-kisoja koskien. "Kirppu" vaikuttaa pohtivan tosissaan uransa jatkamista myös seuraavaan turnaukseen asti. 

MM-turnaus pelataan vajaan neljän vuoden kuluttua Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Ennen Qatarin kultajuhliin päättyneitä kisoja Lionel Messi julisti turnauksen jäävän hänen viimeisekseen.

Nyt hän on raottanut mahdollisuutta palata vielä kertaalleen näyttämölle vuonna 2026. Messi, 35, täyttää seuraavan maailmanmestaruusturnauksen aikana 39 vuotta.

– Rakastan jalkapalloa, tunnen olevani hyvässä kunnossa. Nautin tästä ja aion jatkaa. Seuraaviin MM-kisoihin on pitkä aika, mutta niihin osallistuminen riippuu siitä, miten urani etenee, Messi kommentoi argentiinalaiselle Olé-julkaisulle. 

Mikäli Messi jatkaisi MM-kisatarinaansa vielä vuonna 2026, hän pääsisi hätyyttelemään Miroslav Klosen ennätystä tehtyjen maalien määrässä MM-turnauksessa.

Klose iski urallaan 16 osumaa maailmanmestaruusturnauksissa. Qatarissa seitsemästi onnistunut Messi on tintannut pallon verkkoon MM-kisoissa kaikkiaan 13 kertaa. 

Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni pitää Messin MM-kisapaluuta mahdollisena.

– Uskon, että Messi pääsee seuraaviin MM-kisoihin, ovet ovat aina auki. Meille se olisi hyvä, maajoukkuekäskijä totesi espanjalaismediassa tammikuussa. 

Seuraava suuri kansainvälinen turnaus, johon Argentiina osallistuu, on vuoden 2024 Copa America. Sinivalkoiset voittivat turnauksen vuonna 2021. 

Lue myös:

    Uusimmat