Lionel Messiltä iso ilmoitus: yksi ura päättyy sunnuntaina

Lionel Messi pitää Kroatian huippulupausta pilkkanaan – Julian Alvarez naulaa illan toisen maalinsa 1:28
Huimaa taituruutta! Lionel Messi pitää Kroatian huippulupausta pilkkanaan – Julian Alvarez naulaa illan toisen maalinsa Messin alustuksesta.

Lionel Messi vahvisti voitokkaan MM-välierän jälkeen, että sunnuntaina pelattava finaali jää hänen uransa viimeiseksi otteluksi maailmanmestaruuskisoissa. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Pääkuvan video: Argentiinan 3-0-maalissa nähtiin huima Lionel Messin soolo, jolla supertähti alusti Julian Alvarezin osuman. 

Argentiina voitti Kroatian välierässä 3-0 ja kohtaa loppuottelussa joko Ranskan tai Marokon, jotka kohtaavat keskiviikkona.

Sunnuntaina hän hakee uralleen siitä puuttuvaa kruunua, MM-titteliä. Se olisi Argentiinalle kolmas maailmanmestaruus ja ensimmäinen sitten vuoden 1986.  

– Olen erittäin iloinen, että olen yltänyt tähän. Päätän taipaleeni MM-kisoissa pelaamalla viimeisen otteluni finaalissa, Messi kommentoi argentiinalaiselle Diario Deportivo Olelle.

– Seuraavaan (turnaukseen) on monta vuotta, enkä usko pystyväni siihen. Ja päättää tämä näin, se on parasta. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Messi, 35, pelaa uransa viidennessä MM-turnauksessa – se on Argentiinan ennätys. Lisäksi hän ohitti välierän osumallaan Gabriel Batistutan Argentiinan MM-maalitilaston kärjessä. Messillä on kasassa 11 MM-turnausosumaa.  

– Ennätykset ovat kivoja, mutta tärkeintä on saavuttaa joukkueen päämäärää, mikä on kaikista kaunein asia. Olemme yhden askeleen päässä taisteltuamme kovasti, ja annamme kaikkemme, jotta pystymme toteuttamaan sen tällä kertaa, Messi summasi. 

Messi oli häviämässä MM-finaalia Saksalle vuonna 2014. 

Lue myös:

    Uusimmat