Lionel Messi teki historiaa – tuhnuisesti MM-turnauksen aloittanut Argentiina jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon

8:03
Lionel Messi teki historiallisen maalin, kun Argentiina eteni MM-kisoissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Argentiina eteni kahdeksan parhaan joukkoon jalkapallon MM-kisoissa. Australia kaatui maalein 2–1. Supertähti Lionel Messi iski joukkueensa ensimmäisen osuman ja teki samalla historiaa. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Argentiina aloitti MM-turnauksen käsittämättömällä yllätystappiolla Saudi-Arabialle. Alkulohkon voitto irtosi lopulta tästä huolimatta, kun sekä Puola että Meksiko jäivät jalkoihin. 

Neljännesvälieräottelun ensimmäinen 30 minuuttia oli melko passiivista ja varovaista jalkapalloa. 35. minuutin kohdalla Messi astui esiin. Vaparin jälkilöylyistä pallo vastustamattomasti verkkoon. 

Messi iski ensimmäistä kertaa maalin MM-kisojen pudotuspelivaiheessa. Kaikkiaan viidensiä kisojaan pelaava argentiinalaistähti on heiluttanut verkkoa MM-tasolla nyt yhdeksän kertaa. 

Kun ottelua oli pelattu 57 minuuttia, iski Argentiina toistamiseen. Eteläamerikkalaisten aggressiivinen prässi tuotti tulosta, Julian Alvarez sutaisi pallon riiston jälkeen maaliin.

Kuin tyhjästä Australia nousi vielä taisteluun mukaan. Craig Goodwinin opportunistinen kokeilu upposi sisään argentiinalaispelaajan käden kautta 77. minuutilla. 

Lisämaaleja ei enää kuitenkaan nähty, näin ollen Australian turnaus päättyy. Joukkueen urotyöksi jää yllätysvoitto Tanskasta D-lohkon päätöspelissä. 

Argentiinan MM-kisat jatkuvat puolivälierässä. Vastaan asettuu aiemmin lauantaina USA:n pudottanut Hollanti. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja