Lionel Messi huokaisi syvään, Argentiina venyi: "Tämä oli vaikea tilanne"

Argentiina onnistui lopulta etenemään alkulohkosta jatkoon jalkapallon kesän MM-kisoissa, kun se kaatoi tiistain iltaottelussa Nigerian lukemin 2-1. Argentiina oli pakkovoiton alla aiempien vaikeuksien jälkeen. Kahdessa aiemmassa ottelussa supertähti Lionel Messi ehti olla kovan kritiikin kohteena.

Pääkuvan videolla tiistain Tulosruudun juttu jalkapallon MM-kisoista.

Argentiinan vaikeudet verhottiin suoraan Messin hartioille. Seurajoukkuetasolla FC Barcelonaa edustava Messi ei ollut onnistunut maalinteossa Islantia tai Kroatiaa vastaan.

Nigeria-pelissä kaikki muuttui, kun hän karkasi maalintekoon 14. minuutilla. Tilanteessa Ever Banega heitti pitkän pallon Messille, joka otti pallon ilmasta taitavasti haltuunsa. Tätä seurasi kylmänviileä viimeistely.

Toisella puoliajalla Nigeria tuli rinnalle, kun Victor Moses iski 1-1-maalin rangaistuspotkusta.

Marcos Rojo kuitenkin onnistui 86. minuutilla, minkä myötä Argentiina eteni 2-1-voittoon.

Ottelun jälkeen Argentiinan ykköstähti Messi myönsi kokeneensa suuren helpotuksen.

– Tämä oli vaikea tilanne, Messi myönsi lehdistötilaisuudessa.

– Olen varma, että koimme kaikki suuren helpotuksen. Tämä tulos tuotti varmasti iloa, varsinkin niiden vaikeiden päivien jälkeen, mitä kävimme läpi edellisen tappion seurauksena. Onneksi onnistuimme saavuttamaan tavoitteemme, Messi jatkoi.

Argentiina kohtaa neljännesvälierissä Ranskan. Kyseinen ottelu pelataan tämän viikon lauantaina, kello 17.