Linssitäytteiset munakoisot 26.1.2000

Toimittaja Pirkko Arstila
1 iso munakoiso
1 sipuli silputtuna valkosipulia
chilipaprika
2 tomaattia silppuna tai
tölkistä
1 dl keitettyjä linssejä
1 rkl mustapapukastiketta
(black bean sauce)
TAI: 2 rkl ketsuppia+ suolaa
paprikajauhetta murskattuja
korianterin siemeniä
Halkaise munakoiso, koverra liha ja paloittele se. Pane koverretut koisot veteen 20 min. Paista koison "liha" ja sipulisilppu. Lisää chilipaprika, mausteet ja linssit. Lisää mustapapukastike tai ketsuppi sekä tomaattisilppu. Kypsennä n. 10 min. Kuivaa koverretut koisot, voitele nahka öljyllä. Aseta uunivuokaan ja täytä ne. Paista folion alla 190 asteessa n. 45 min

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja