Lindsey Vonn helpottaa koronakurimusta julkisilla kylpyammehetkillä rakkaansa kanssa – "Jotkut sanovat, että tuo on jo liikaa"

Myös julkisuuden henkilöt ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa kokemuksiaan koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitustoimien keskeltä. Entisen alppihiihtomestarin Lindsey Vonnin ja NHL-tähti P.K. Subbanin päivittäiset yhteiset istunnot kylpyammeessa ovat keränneet suuren suosion, mutta myös ihmettelijöitä. 

Kun urheilun superpariskunta, jolla on sosiaalisessa mediassa yhteensä yli viisi miljoonaa seuraajaa, aloittaa iltaisin Instagram-livelähetyksen, kaksikon kanssa hyppää kylpyyn tuhansia katsojia. 

Vonn ja Subban istuvat ammeen vastakkaisissa päädyissä, kertovat kuulumisiaan, vastaavat katsojien kysymyksiin, nauravat ja hassuttelevat. 

– Jotkut ihmiset sanovat, että "miksi olette ammeessa, tuo on jo liikaa". Mutta onhan meillä uimapuvut päällä, Vonn kommentoi ESPN:lle kaksi viikkoa sitten. 

– Niin. Miksi he eivät nouse ammeeseen ja rentoudu? Subban ihmettelee. 

Kaksikko julkaisi yhteisiä ammehetkiä alkuun kaikkina päivinä paitsi sunnuntaina, nykyisin tiistaisin ja torstaisin. Se on pakokeino Vonnille ja Subbanille, mutta myös heidän seuraajilleen.

– Me kaikki käymme tätä läpi yhdessä. Tämä (ammehetki) on jotain erilaista kuin se kipu ja turhautuneisuus, jota tunnemme päivittäin. Onnemme, energiamme, se on meidän pakokeinomme. Me kaikki tarvitsemme hieman onnellisuutta yhdessä, New Jersey Devilsia edustava Subban perustelee. 

– On vaikeaa olla näkemättä perhettäni, mutta tämä on auttanut paljon. Odotan sitä todella paljon. Se on päiväni kohokohta, P.K.:n halailemisen lisäksi, alppihiihtourallaan 82 maailmancup-kisaa ja 11 olympia- tai MM-mitalia voittanut Vonn jatkaa. 

Juttu jatkuu videon alla. 

Idea julkisista kylpyhetkistä sai alkunsa, kun Subban otti suolakylpyjä palautuakseen harjoitusleirin rasituksista. Hän jatkoi rutiinia kauden aikana ja alkoi jakaa kokemuksiaan fanien kanssa. Pian hän suostutteli myös kumppaninsa mukaan veteen.  

Pari on seurustellut kahden vuoden ajan. Kihloja juhlittiin viime vuonna, ja häiden pitäisi olla myöhemmin tänä vuonna, mutta koronavirus uhkaa suunnitelmia. 

Lähteet: ESPN, USA Today

Lue myös:

    Uusimmat