Lindsay Lohan närkästyneenä: Black Swan -rooli olisi kuulunut minulle!

Natalie Portman voitti Oscarin pääroolistaan Black Swan -elokuvassa. Nyt villikissa Lindsay Lohan on marmattanut medialle, että rooli olisi kuulunut hänelle pitkän balettitaustan takia.

25-vuotias viimeisen vuoden vankila- ja yhdyskuntapalvelukierteessä vellonut näyttelijätär Lindsay Lohan valitti Plum Miami -lehden toimittajalle, että Natalie Portmanille Oscar-palkinnon tuonut rooli Black Swanissa olisi kuulunut hänelle. Lohan perusteli närkästyneesti, että päärooli olisi ehdottomasti kuulunut vuosia balettia harrastaneelle.

Lohan harrasti balettia 19-vuotiaaksi.

Villikissana tunnettu näyttelijätär kieltäytyi antamasta haastattelua hänestä jo otettujen valokuvien lisäksi, joten Miami Plum -lehti päätti julkaista kuvien yhteydessä selonteon Lohanin oikutteluista. Sen lisäksi, että Lohan kieltäytyi haastattelusta, hän muun muassa aiheutti lehdelle 100 000 dollarin kulut myöhästelemällä, pitkittämällä valokuvausta ja vitkuttelemalla hänellä käytössä olevan hotellihuoneen luovutusta.

"Huone olisi pitänyt luovuttaa maanantaiaamuna, mutta Lindsay ja hänen ystävänsä kieltäytyivät lähtemästä. Tunnelma huoneessa oli kuin valomerkin aikaan yökerhossa – ei kaunista", lehden toimittaja kirjoitti jutussaan.

Lehdessä Lindsayn kerrotaan lisäksi olleen riidanhakuinen, juoneen viiniä puhuessaan alkoholittomuudesta ja vaatineen strippaustangon täydellisen puhdistamisen ennen kuin suostui poseeraamaan sen vieressä.

"Hänen läsnäolonsa pelottaa. Et ikinä tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu – aikooko hän esimerkiksi puraista sinua!" kuvat ottanut valokuvaaja kommentoi.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Female First, Plum Miami

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja